uykusuzanne__ ZeydsMom ah bilsem pişik olmuştu şimdi de girip olmuş kızım oğlumda kızım uyumadı için keyfe uyumuyor 🥲
ZeydsMom uykusuzanne__ valla hep diyorum bana biseyler olsun bi yerlerm agrisin falan ama cocuguma bisey olmasin. Cidden cok zor cocuklara bisey olunca bi yerlerinde bisey varsa.
Yasirefeninannesi uykusuzanne__ biraz değişik olmuş tabi 😀 dünden bezelyeli tavuk bulgur pilavı çorba bide eşantiyon fellah köftesi çıktı 😂
uykusuzanne__ Yasirefeninannesi afiyet olsun valla çorba makarna pilav bunlardan bıktım değişiklik severim o yüzden bugün. Böyle olsun dedim
uykusuzanne__ 50krsvertirreekk köfte olur patates otuturma Kayseri yağlanması sulu köfte kıymalı makarna
lolitam 50krsvertirreekk ben kıymayı her yemeğe koyuyorum fırında sebzeli yemek kofte sulu kofte patlıcan musakka karnıyarık et pek sevmem yaptığım bütün yemeklere koyarım herseyde oluyor
bebegim95 uykusuzanne__ yaprak sarma yoğurtlu kereviz salatası ve haşhaşlı tatlı 🫶🏼 Kızıma da ekstra kıymalı mucver
Yasirefeninannesi uykusuzanne__ en büyük sorunumuz ne yemek yapmayalım 😀😀 bide çoçuklar yemek yesin 😆😆😆😆
ZeydsMom Gmz40 2 tavuk gogusu 1 sogan 1 dilim bayat ekmek ici 1 yumurta istege gore ama ben kullanmiyorum Sarimsak 1dis ( istege bagli) Maydanoz Karabiber tuz kimyon zevke gore