uykusuzanne__ Neler yapacaksınız akşama hanımlar ben fritöz de tüm tavuk yapacağım Mercimek köftesi ve salata 🥗 pilav makarna çorba bunlardan bıktık o yüzden mercimek köftesi olsun dedim tavuğun yanına😂 Sizlerin menüleri neler
ZeydsMom uykusuzanne__ tavuk koftesi ,pattess kizartmasi. Salata yaparim bide . Benden bu kadar bugun tatli yapmayacagim dinlenecegim 😂 dunden kalma turta var zaten bitsin sonra yaparim yahu . Dinlenme zamanii 😄
ZeydsMom uykusuzanne__ ay valla kendimizi yoruyoruz yorgunken bile pisiriyoruz durmak yok. Sonra iste boylee kaliyoruz. Yorma sen de kendini 🫠
uykusuzanne__ ZeydsMom kızım iki gecedir uyumuyor dünde oğlumda inat etti Sabah kadar ikisi de uyumadı🥲uykusuzum 2 gecedir
ZeydsMom uykusuzanne__ cocuklara bu aralar bi sey oldu ya benimki de iki gundur uyumak istemigor uykuya daldiktan 1 saat sonra uyaniyor. Havalar falan mi etkiliyor acaba
uykusuzanne__ Balbeby güzel menü fırında makarnayı nasıl yapıyorsun ben hiç yapamıyorum ya tutturamıyorum
uykusuzanne__ ZeydsMom ah bilsem pişik olmuştu şimdi de girip olmuş kızım oğlumda kızım uyumadı için keyfe uyumuyor 🥲