asli57 arsentopik biz iki kardeşiz ablam var birde küçükken hiç olmasın derdim 😀 şuan benim için çok önemli herseyde bana ilk destek olan bende kızımın kardeşi olsun istiyorum ama asla cesaret edemiyorum 🥲 Allah sağlıkla kavuştursun 🙏
arsentopik asli57 evet egr iyise ki kötü örneklerini burdan okuduklarım kadarıyla çok gördüm ama ben kardeş taraftarıydım hep ve çok teşekkürler 🫶
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala arsentopik Hayırlı olsun 🤗 Sağlıkla gelsin 🤲🫶 Bende 3.yü 2numara 15aylıkken öğrendim. Hamileliğin sonlarındayım artık. Şafak 100′den az bir zaman ⏱️🤰
D_deniz arsentopik ne iş ile mesgulsunuz. Geri donecem demissiniz ya… Hani iki çocuk da kreslik çağa gelince mi döneceksiniz veya bakıcı mi düşünüyorsunuz.
arsentopik D_deniz hrmşireyim evet biirini kreşe digeride 1 yaşına gelınce başlıcam annem bakıcak inş
gocebebirbayan arsentopik yaa ben 11 aylıkken ikinciye hamile kalmıştım 🙈 ama iyi ki doğmuş iki bebeğimde. Şuan kızım 4 oğlum 2.5 yaşında 🧿😍😍
arsentopik gocebebirbayan evet büyüklerinre yürüdükten sonrası beraber büyümeleri çok güzel sma ilk zamanlar zordu degılmı?
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala arsentopik Çok şükür o konuda Allah’tan şanslıyım.. Hepsi kolay geçti. Bu 3.doğumdan(sezaryen) korkuyorum. Onuda sağlıklı bir şekilde atlatırım inşallah 🤲 🫶