arsentopik 15 aylık arsız düz duvara tırmanan bi oglum var ve 4 haftalık hamileyim😂😂 izindeyken ikinciyide yapım büyütim sonra işe başlım dedim bile bile lades😂😂😂
Umay-gmz arsentopik oyyy hayırlı olsun , benm kızım da 16 aylık olavak ve reglim gecikti bi korku sardı beni
arsentopik gurbetteanne10 ya zaten sosyal hayat yok tüm günm evde gecıyor e sabırlıyımda en azından suan bakacak durumum varken yapayım oglumla arkadaş gibi olsunlar dedim
Ertugggg arsentopik Bilimsel olarak açıklanmış tek çocuk daha mutluymuş 😁 Bundan 20 sene sonra kardeşlik kavramı kalacak mı bilinmiyor ki.
arsentopik Gamze_cnky1 ben kendımı biliyorum şimdi yaptım yaptım yapmadım rahata çıkınca asla yapmazdım dajha
arsentopik Ertugggg pedagoglar tek çocuğun ebeveynleri için rahatlık çocuklar için bencillik oldugunu söylüyorlar ama
Duyguuuud arsentopik buna katılıyorum ilk kızım 4 yaşında ağustosta 5 olucak diğeri 7 aylık herşeye en baştan başladım tam rahata erdim dedim bi bebek geldi ve ilk kızımın huyları çok değişti herşeyi anlaması dahada zorlayıcı oldu keşke daha küçükken olsaymış ikincisi dedim 😂
gokceege arsentopik hahah bende oğlumun 2 yaşını bekliyorum 5 ay var sonra ikinciyi yapıcam.. dediğin gibi ikinciyide büyütücem 😝 sağlıkla kucağına al inşallah 🫶🏻