Tazeanne0134 Drnesra aynen ben onuda yapıyorum arada çok şükür ama inşallah evime varınca zorlamam zorlanmam
Kelebegimm Ebrs bana banyo yapmaya engel olmayan bant yapıştırmıstı doktorum eve gelir gelmez duş almıştım bir hafta sonrada banti çıkarıp pansuman yapıldı sonra zaten normal duş vs de sıkıntı yaşamadım
Ebrs Kelebegimm bana da ayni bandi verdi ama ben cesaret edemedim açıkçası. 1 hafta bekledim sonra banyi yaptım (tabi yine bantla)
Drnesra Tazeanne0134 sarınca rahatliyo mu peki rahat edersin tabi zor günlerini annenin yaninda geçirmişsin evine tecrübeli olarak gelceksin sonucta öyle düşün ☺️
Tazeanne0134 Drnesra ya korseyi bile taksam rahatlıyor tabiki ama işte çok şükür canım Rabbim kimseyi annesiz bırakmasın 24 yaşında olmama rağmen anneye ihtiyacım var herkese yardım etsin inşallah Rabbim
Drnesra Tazeanne0134 inan yaşla alakası yok bende 26 yaşındayım ama malesef 1 hafta kalabiliyo annem artık anne olduk birlikte öğrenip buyicez 😊
Tazeanne0134 Drnesra kız hani kaç yaşında olursan ol yine insan her yaşta anneye ihtiyaç duyuyor onu demek istedim yoksa öyle ben normalde Istanbul'da yaşıyorum ama doğum için Adana'dayım annemin yanına geldim
Drnesra Tazeanne0134 tabi canım anneye her zaman ihtiyaç oluyo annen uzaktaymış yaninda olmanın tadını çıkar
Ebrs Drnesra hadi ya biraz daha kalsa keske yaninda. Baska kalacak kimsen yokmu. Seyden dolayi söylüyorum hani bebeği kendin egilip alirsan agrilarinin gecmesi gecikebilir ama baskasi egilip kucaklayıp senin kucagina verirse sen daha minimum zorlanirsin
Drnesra Ebrs eşim artık idare edicek bi sekilde kendimi o gitmeden alistrmaya başladım alıyorum kendim ama dediginz gibi aciyo haliyle
bimohr1406 Drnesra batikonla sil pansuman yap ince sekilde ve bağla göbeğini uzun bir tülbentle o zaman hem ağrı az oluyor hemde daha rahat ediyorsun ben öyle yaptım 30 gün önce doğum yaptım
Drnesra bimohr1406 dikis yerinizi mi göbeğinizi bağladınız korkuyorum his bi sekilde bisey yapamıyorum
mihelbe36 Drnesra dsha bes gun olmus zamanla o gobeek sıslık gıdıyor cnm hıc bısey yapmana gerek yok dus al ama kurut o bolgeyı sac kurutmayla ayagını hayatın boyunca usutmemen gerektiğini unutma ama
Drnesra mihelbe36 kurutuyorum gobek sis üstüne düşüyor üşümemek icinde giyiniyorum terleme yapmaz inşallah
Drnesra bimohr1406 bi hafta sonra falan denerim o zaman korse kayiyo diyolar korse tayt almayi düşündüm bende