Mrsdeasya Kuzeymomss bence gelicek siz kararlı olduğunuz sürece gelir zaten :) yarın eksi çıkacaksınız bence buraya sonucu yazarmısınız merak ediyorum 😊
Kuzeymomss Mrsdeasya Gece olunca bana birşeyler oluyor. Akşam yemeğinden sonra pasta ve cips yedim 🥺 Ciddi anlamda kendime çok kızıyorum ya. Gerçekten vereceğiniz bir taktik yok mu ya 🥺
asell13 Kuzeymomss sabah kızıma klahvaltı hazırlarken o arada hemen içiyorum zaten gün boyu bişe yemiyorum full su bugün akiam yemrğini biraz kaçırdım evi komple kaldırdım temizlik yapıyorum yediğimi eritmem lazım 😂😂😂
asell13 Kuzeymomss ben güzel ilerliyorum ama kaçamak yapıyorum dayanamıyorum ya oğlum yemeyi seviyor sürekli ona yapıyorum yaptıkça bende tıtıklıyorum 😅
gul_erden Herkese sürecinde başarılar diliyorum kızlar inanın mümkün , yeterki isteyelim. Ben ameliyat olacaktım vazgeçtim ve spor diyetle 23 kg verdim kalan 8 kg için devam ediyorum ig takip etmek isterseniz diyetteyimannecim diye bakabilirsiniz 🌸🌸🌸
Kuzeymomss gul_erden Ne kadar güzel, sizin adınıza çok sevindim. Umarım istediğiniz kiloya bir an önce ulaşırsınız 🌸 zamanında bende 30 kilo vermiştim kendi çabamla, ama şuan asla istikrarlı olamıyorum 🥺 instagramdan bakacağım 🫠
Kuzeymomss asell13 Kaçamak yapsanız da ilerleme oluyor mu ? Ne kadar kilo verdiniz? Ya ben çok öyle aşırı sıkı bir diyet istemiyorum yapamıyorum da zaten 😂