beyzzsenturkk_ bu insanların normal olduğunu düşünmüyorum. İnanılmaz büyük bir itham bu ve normal bir şeymiş gibi yorumlara yazmışlar. İnsan kendi çocuğuna zarar verebileceğini düşündüğü biriyle neden evlenir neden o kişiden çocuk sahibi olur? Kocalarını sapıklıkla suçlamışlar resmen. 14 aylık bir kızım var. Altını bazen eşim değiştirir bazen ben değiştiririm. Bizden başka sadece annem değiştirir çalıştığım için o bakıyor başka da kimse değiştirmez. Biz kızımın yanında kendi üstümüzü çıkarmıyoruz. Mahremiyet açısından ona dikkat ediyoruz şu an için. Dikkat etme sebebimiz de yetişkinlerin, onun yanında kıyafetlerini çıkarmasını vs normal bir şey olarak görmesin diye. Normal sağlıklı bir insan, herhangi bir çocuğa bakarken dahi o çocuğun cinsiyetine odaklanmaz odaklanamaz aklına bile gelmez. Çocuk çıplak olsa da o gözle bakmazsın ya adı üstünde çocuk. Hele burada bez değişiminden bahsediliyor olayın öznesi bebek yani. Bir bebek hakkında eşimin aklının ucundan dahi kötü bir şey geçmez kaldı ki kendi çocuğu hakkında öldürseler düşünmez. Bundan da adım kadar eminim o yüzden eşim zaten o yüzden çocuğumun babası. Bu yorumları yapan insanlar hep vardı da bizim mi haberimiz yoktu yoksa son zamanlarda iyice şirazemiz mi kaydı bilemiyorum.