Sadekahvekalpben tosbikannesi6 Bende 57 kiloyum ve kilo almamaya çalışıyorum yemiyorum 🤭 neden kilo almak istiyorsunuz ki🤔
Sadekahvekalpben tosbikannesi6 psikolojik olarak etkileniyorsunuz bence. Kilo alınca kilo almışsın dicekler millet susmaz. Siz nasıl mutluysaniz öyle olun lütfen🌸🌸
asell13 tosbikannesi6 olmuyor demekki 😅 yıllarca 50 kiloydum hamileyken bile almazdım sonra yemeğe yöneldim düzenli sabah öğle akşam yedim nesguik toz süt ve cici bebe kilo yapar ama en çok yemek porsiyonu büyüktüp doysan bile yiyeceksin hamur işini gömeceksin 😂😂😂 şuan diyetteyim 88 kiloya zorla düştüm
Laydaren tosbikannesi6 Helva yiyerek. Bu bercekız servet helva var, Antep fıstıklı. Yanlışlıkla çok yediğim için 4 kilo aldım 🥲
kuby_ tosbikannesi6 ay hayır ben de boyun çok uzunda kilon ondan az geliyor çok zayıfsın sandım hayır gayet ideal çok zayıf falan değilsin onlar seni kıskanıyor sakın kilo almada vermede 163 e 57 kilo çok ideal ben kıskandım şahsen ama fesat değilim kilo almanı önermem 😂
tosbikannesi6 kuby_ yok öyle çok uzun değilim ama ne bilim inandırıldım heralde zayıf olduğuma 😂😂🤦🏻♀️
defnesmom3 tosbikannesi6 ben haftada 3 4 gün makarna yedim 47 kilodan 51 e geldim o kadar yememe rağmen alamadım ama devamlı yiyerek makarna aldım kilo
Sermec27 45 kiloyum hala kılo alamıyorum valla keşke 52 53 olabilsem boyum da 155 bence 57 kılo çok iyi163 boya kılonuz ideal bence
Laydaren Sermec27 46 kiloydum, 50 kilo oldum. Hatta kilo almamı da tamamen ilaçlara bağlayıp doktora çemkirdim. Ama 1 ay boyunca her akşam helva yedim. Şimdi helvayı kestim aldığım kilo da gitmiyor 😅
balcocukkk tosbikannesi6 ay bende aynıyım hatta kuzenim diyetisyen ve bana program yazdı uygulamakta zorluk çekeceğimi sanmıyorum işe yarıycsk gibi ne yaparsam yapayım alamadım hiçbir sorunumda yok şükür herşeye baktırdım kan tiroid falan işe yararsa programı sanada atabilirim 1hafta sonra belli olcak
asell13 tosbikannesi6 9 ay önce 96 kiloyla doğum yaptım 5 kişilik yemek yiyodum 😅 yani başka yolu yok düzenli ve çok yiyeceksin