Kuzucukhanim1289 İyi akşamlar. Kızlar spiral taktiranlar varsa lütfen bilgi verirseniz çok sevinirim. Düşünüyorum da korkuyorum bide korur mu %100
bebekgoktug Kuzucukhanim1289 canım ben taktırdım 1 buçuk yıl önce oğlum 2 yaşına giricek tabiki hiçbir koruma tek basına %100 korumaz. Ben ikinci çocuk düşünmedigim için geri çekilme ve spiral şeklinde devam ediyorum. 6 ay da bir de kontrolüne gidiyorum
arifesnlv Kuzucukhanim1289 canım ben taktırdım normal doğum yaptıysan hiç bi acısı yok lakin takıldıktan sonra ağrı yapıyor o da adet ağrısı tarzında bende çok korktum ama çok kolay oldu takılımı
Kuzucukhanim1289 bisenakillisinzaten sağlık ocağın da ki hemşiremiz %99 korur o bir ihtimalde binde biridir dedi..
Kuzucukhanim1289 Ozooo canım benim söyle bir sorunum var ben bir kaç sene önce ürtiker oldum ve çok kötü atlatim. Malesef en ufak bir demir her halta alarjim oluyor korkuyorum oda sonuçta demir alerji yaoar mi. İnanın her haltı düşünüyorum😅😅
Temizlikperisi Ozooo kız korkulacak birşey yok bir ay önce taktırdım 2 dk sürüyor acımıyor bile sadece taktırdıktan kasıkta biraz ağrı oluyor 😊