sek_kahve arven2024 yaşı büyük olduğu için biraz zorlanacak maalesef ama inşallah hayırlısıyla evladını alır kucağına
Snp57asel arven2024 oha😀😃 ne desem bilemedim öncelikle Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kaynanizin O yaşta hamile kalmak da ne bilim kendi halimi dusunemedim tekrardan en baştan başlamak diğer çocukları büyüttükten sonra zor olacak kv için
goldengate arven2024 kendi ellerinle yilani pardon gorumceni buyutursun artik🤣(gorumcelerimi cok severim)
asrinhatasi arven2024 kayınvalidem ay çok mutluyum 😂😁 Kaynanası hamile diye sevinen biri. Genelde sinirleniyorlar. Sağlıkla gelsin görümce veya kaynınız🌸
papatyagibi arven2024 Kız bu saatten sonra dogan görümcede görümce olmaz zaten ahaha Düsünsene görümcene yemek yediriyosun 😆
tugrul724_ arven2024 bütün gelinlerin intikamını siz alın. Çocuk nasıl büyütülür diye bize söylenip duruyorlardı sıra siz de bizim intikamlarmızıda alın. Siz söylenin çocuk böyle büyütülmez diye. 😂😂😂😂 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🤲
Aklimideliricem Ay kayınvaliden ne hissediyo çok merak ettim getçekten kız bu yaşta nasıl doğuracak nasıl büyütecek anam aboo
SheDoesntCare arven2024 ayy ciddi misin peki seviniyor mu üzülüyor mı kayınvaliden 😅😅kız çocuğu olacağı için seviniyordur benceeee 😂🥰
arven2024 SheDoesntCare 4 erkek doğurmuş öncesindede iki düşük yaşamış onlarda erkekmiş bunun kız oluşu ve bianda 4 buçuk aylık oluşu ailede şok etkisi yarattı 😃
AlinRabia rainayaz o degılde bu kayınvalıde bu devirde buyutsun bakalım bı cocuk nasıl zormus gorsun Allahım her karısan kaynanaya bı cocuk versın de bızı anlasınlar 😂