arven2024 Eşim 33 yaşında ve hiç görümcem yok 4 erkek kardeşler 😃 Allahım oğlum 8 yaşında birde 1 yaşında kızım var ama görümcem 5 ay sonra doğucak şaka gibi 😂 Menepoza giriyorum sanarken 4 aylık hamileymiş kayınvalidem ay çok mutluyum 😂😁
AlinRabia rainayaz o degılde bu kayınvalıde bu devirde buyutsun bakalım bı cocuk nasıl zormus gorsun Allahım her karısan kaynanaya bı cocuk versın de bızı anlasınlar 😂
usenmedimyaptimbirvelet arven2024 ayyyyyyyyyyyy allahım şaka mı Geçen rüyamda benimde kayınvalidem hamileymiş deliler gibi ağlıyorum bi kalktım yastığım ıslanmış ne diye o kadar dert ettiysem Hemen gittim evine anlatmaya zaten yan komşum anne bak doğru söyle hamile değilsin dimi diyorum yok kız olur mu öyle şey diyor 🥲🥲🥲 niye olmasın 44 yaşındasın yani ufff her an her şey olabilir
papatyagibi arven2024 Benim kayınvalidemde en son esimle kayınımı dogurmus iste seneler sonra ve defter orada kapanmıs 😂 Kac yasında kayınvalideniz
arven2024 papatyagibi 53 yaşında çok genç evlenmiş 17lerinde boyunca 4 oğlu var 3 gelin görümcemiz yoktu rahattık 😂
ekimkizi_ yeni_anne__ ayyy evet öyleymiş simdi anladim doğru 4 erkek diyo benim kafa gidik😀abooww bilemedim yaa ne desem senden kucuk hala tuhaf😀
Dondurmalikahve arven2024 Allah analı babalı büyütsün. Görünmenize bakarsınız artık gelin görümce derdi olmaz aranızda djdjjd
maygirl arven2024 nee 53 yasinda hamilemi?nasip☺️ama kesnlikle fetal dna yaptrsin kaynananiz soyleyin.yas riski var sonucta..artk bu uygulamada birlikte takılirsınız😅
3247 arven2024 maşallah seninkılerde iş var 😀😀😀😀 benım kaynana kayınpederi görünce bile cin görmüş gibi oluyor 43 yaşında
Zeynonunmomu arven2024 Ay bunu kayınvalidem yanımdayken okudum gülünce de noldu diye sordu dedim kız sende hamile olma 🤣🤣🤣 Allahtan o işi çoktan kapatmışlar eşim tek çocuk 😂 görümcen hayırlı olsun canım🤭🤭
papatyagibi arven2024 Kız bu saatten sonra dogan görümcede görümce olmaz zaten ahaha Düsünsene görümcene yemek yediriyosun 😆
Irmakk1 arven2024 yaşı da baya büyükmüş demek ki Allah verince 50 den sonra bile hamile kalinabiliyormuş😄