babilii yagmurhiracan benim de aşırı konak vardı hatta sizinki gibiydi zeytinyağı sürdüm her duştan önce 40 dakika beklettim konak tarağı ile taradım sakinledi çok şükür
alparslann2024 Benim bebeğimde de uzun sürmüştü ancak şöyle kurtulduk biz zeytinyağı sürüp beklettim sonrasında bebek diş fırçası ile yavaşça fırçaladım başını sonra duş aldırdım hepsi geçti tek seferde
demetdenizc yagmurhiracan evet evet kullandığım için yazdım ama ben cabucak kurtulmak için önce zeytinyağı ve karbonat karışımı sürdüm banyo yaptırırken de clinikdin şampuanını kullandım. Ama sizin bebişiniz kadar diildi benim birde Osman gönülalın YouTube videosu var bu konu hakkında izleyin isterseniz
demetdenizc yagmurhiracan bir de sizin bebişiniz alerjen olabilir dilerseniz baska bir cocuk doktoruna götürün demek ki ev de yapılan karısımlarla gecmeyecek daha da kötü olmasın
cLearQueen mathilda0 canim dun bana da yazmistin. Aksam bioderma atoderm krem surdum kafasina. Nemlendi o kotu goruntu ortadan kalkti kirmizilik da yok. Taramadım ama.
yagmurhiracan cLearQueen bugün eczaneye almak için gittim kremi sakin sürme bu vücut için kafaya asla sürme dedi damla verdi bunu kullan hemen geçer dedi
VahsiKelebek_ Tahriş olmuş bence doktora görünün ve taramayı birazcık bekletin bence çok yarıa olmuş sanki
cLearQueen yagmurhiracan o goruntu ortadan kalktı taramadım ama. Kızarıklık da yok. Ama konaklar duruyo tabi. Bide boyle nemlendirip denicem. Haftaya cocuk doktoruna randevumuz var orda cildiyeye de gostercem. Bizde zaten egzama da var
cLearQueen yagmurhiracan yok. O zaman sizin de alerjiniz var kesin. Aynıyiz cunku. Egzamalar icin ne kullaniyosunuz
yagmurhiracan cLearQueen alerji testi yaptırdım ben birsey çıkmadı hipokort krem verdi belinde vardı o geçti ama kafasına sürmedim
Unicorn67 yagmurhiracan kullandığınız şampuanı değiştirin benim bebeğimde 2 defa oldu şampuanı değiştirdim mustela aldım ondan başka şampuan kullanirsam tekrarlıyor sizede demekki mustela iyi gelmemiş
Unicorn67 yagmurhiracan ecowell bizde yaptı mesela dalinde aynı şekilde mutlaka değiştirin uygun olan bir şampuan vardır inşallah