Bebekmam Hanımlar bebeğiniz adını kim koydu eşimle iki çocuğumuza iki isim verdik biri benim istediğim biri onun istediği oğlana ön ismi ben verdim kıza da o verdi ilk ismini
haticekasikci Babası seçti çünkü ben çok kararsız bir insanım ama seçtiği ismi bende beğendim bizim için anlamlı bir isimde oldu
defnesmom3 Bebekmam kız olsa benim seçtiğim erkek olsa eşimin seçtiği olucakti ama karşılık iki isim de içimize sindi beğendik kızımız oldu 🩷
lceLady Bebekmam İlkini ben koydum 2.ismi supriz oldu kimlikte öğrendim 🤦 Digerini ortak karar Sonuncusunu Pars olmasini cokkk istedim bir türlu begendiremedim Burak isminde karar kıldık. Pars icimde ukte kaldi 😞 Şimdi düşünüyorum keske dinlemeseydim o ismi verseydim cokta yakisirdi
bendenbirtanedahayok Bebekmam ikimizde öz Türkçe isim arıyorduk ve bulunca ortak koyduk. Gizli ismi var kulağına fısıldanan onuda ben koydum😂🥹
2baby1ana3013 Bebekmam kızıma ben koydum şimdi oğlum olacak şurada 64 günüm kaldı ama asla isim bulamadı çocuk adsız olacak 🤣🤣
bebegimin_annesiyim25 Bebekmam isimleri sydım eleye eleye aeçtik gene istediğim bi iaim oldu ama en çok istediğim ismi veremedm tabi 😅
mirza0180 Ben koydum ismini eşim ilk önce yok felan dedi tabi ozamanlar nişanlıyız gün geldi çattı sonra bi baktım söylediğim isim oluvermiş Allah nasip ederse 2.çocuğumuz olursa diye isim düşünüyoruzx ama karar veremiyoruz
sdakaan Ben seçtim oğlumun ismini tabi eşimde beğendi kabul etti. Ama bence en büyük söz hakkı annelerin o kadar karnımızda taşıyoruz doğunca emek veriyoruz ♥️
ada00 Bebekmam oğlum var ismini ben karar verdim koydum tek isim seviyorum tek isim koydum eşimde okeyledi
cLearQueen Bebekmam esimle ortak kararimiz izledigimiz diziden erkilenip demistik bigun kizimiz olursa koyalım diye nasip oldu. O yuzden isimiz cok kolaydı zaten 6 yıldır ismi belliydi 😊