kubraadt @“uc_melek_annesi” benim miyom çok büyük değildi kapalı ameliyatla alındı. Kesisiz yani. Ama kaç cm di bilmiyorum.
gmz10 uc_melek_annesi Benim de 2,5 cm varmış doğumdan sonra kontrolde öğrenmiştim😅 bir sorun yaratmaz dedi doktor 6 ay sonra bir daha kontrole çağırdı.
uc_melek_annesi gmz10 ya benim adet lekelenmelerim coğaldı ondanmı bişmiyorum. Adetin 3. Günü gidip kan verecem.
gmz10 uc_melek_annesi Hiç bilmiyorum, benim de düzensizliklerim vardı ama hamilelik öncesi hiç kontrole gitmemiştim.
BordoHuniliAnne uc_melek_annesi yenide olmuş olabilir çünkü benim iki sezaryenimin arasında 17 ay var önceki doğumumda kimse birşey dememişti. Küçükler büyümediği sürece sorun yok, büyürse takip edilir demişti.
uc_melek_annesi BordoHuniliAnne benimkide 13 ay oldu ameliyattım . Olsaydı alırlardı . Yeni olmuş demek . Bu kadar hızlı büyümeside tehlıkeli deli olacam düşünmekden 🙁
BordoHuniliAnne uc_melek_annesi hiç stres olma kuzum, Rabbim dermansız dert vermesin, sonuçta tedavisi mümkün bir durum.
uc_melek_annesi BordoHuniliAnne amin canım öyle . Anne olunca durum cok farklı oluyo. Bekar olsam bu kadar takmam galiba
gmz10 akdogan42 doğumdan önce olmuyordu ama sonrasında bir kere oldu alakası var mı bilmiyorum ama doğumla ilgili galiba doktor olabilir normal demişti.
gmz10 akdogan42 6-7 ay sonra olmuştu ama bir doktora danışın isterseniz ben sorduğumda emzirirken olabilir demişti
Jasmin34 uc_melek_annesi ben de vardı hamile kalmama engel olur dediler ameliyat oldum korkma iyi huylu mu kötü huylu mu ona göre işlem yapıyorlar