ekimkizi_ uc_melek_annesi genel olarak kötü cikmiyor takip eder sizinkini su zaman gel falan demedi mi şikayetiniz mi vardi rutin muayenede mi cikti
uc_melek_annesi ekimkizi_ adet günüm 7 gün sürüyordu ama artık 7 gün normal gelip 7 gün sonra az lekelenmelerim oluyordu. Gittim miyomun var dedi . Kan aldı adettin 3. Günü gel dedi.
ekimkizi_ uc_melek_annesi duruyor hamilelikte 10 cma cikti hatta bebeğim karnimda onu tekmeliyodu hissediyodum😀rahminize saplanmis bir et parcasi gibi düşünebilirsiniz genel olarak evhamlanacak bisey cikmiyor
uc_melek_annesi ekimkizi_ ya 😀 doktor size ameliyat felan önermedi mi ? Napmanız gerektiğini söylemedimi ?
ekimkizi_ uc_melek_annesi bende ilk duydugumda cook uzulmustum daha bekardim kadin bana evlen hemen cocuk yap dedi ustelik nisanli bile degilim cok aglamistim😀bazen fazladan kanamaya sebep olabiliyolar gidince yine detayli sorarsiniz ama bisey cikacagini pek sanmiyorum büyümedikce zarari olmuyor pek
ekimkizi_ uc_melek_annesi hamile kalmadan önceki muayenemde alinmasi gerek dedi doktor 1 ay sonea hamile kaldim😀sezeryan olsaydim eğer almasini isteyecktim doktorun aliniyosa normal doğum yaptim ama bebegimin gelisimini etkiledi sanirim biraz ikinci bir hamilelik dusundugumde once onu aldirmam gerekiyo cunku hamileligin basinda kanamalarim oldu miyom yuzunden progestan kullandim sukur ki bebişim sıki sıkı tutunmuş🤲🏼düşüğe de sebep olabiliyormus cunku
ekimkizi_ uc_melek_annesi tahmimi 5 6 senedir beraberiz benim oğrendiğim tabii belki daha öncrsinde vardi bilemiyorum cikolata kistim vardi sonra o gitmis miyom gelmiş😀1 sene oldu gidip muayene olmadim henüz baktirmam gerek.
uc_melek_annesi ekimkizi_ aynen ihmal etme git bence . Rabbim seni evladına evladınıda sana bagışlasın canım. Cok sagol zamanını ayırdıgın için.
ekimkizi_ uc_melek_annesi aminn insallahh teşekkür ederim ameliyat durumu olurss diye bebeğimin toparlanmasini bekledim 1 oldu vakit ayirip gidicem bende tesekkurler🤲🏼Allah size de şifa versin insallah
BordoHuniliAnne uc_melek_annesi bende ikinci sezaryenimi olurken, doktor bebeği çıkardıktan sonra miyom var onları da şimdi alacam haberin olsun dedi, yoksa haberim bile yoktu. Hatta birkaç tane daha çok küçük olduğunu onlara müdehale etmediğini söyledi.
uc_melek_annesi BordoHuniliAnne gercekten mi ? Ben 13 ay once sezaryen oldum doktor fark etmedi o zaman yad yeni mi oldu ? Küçükleri için ne dedi doktor ?
kuzeyyy07 uc_melek_annesi miyom un yeri ve yaptığı şikayetler önemli. Benim rahmin içinde ve 9 cm di. Uzuve ağrılı adet dönemlerim oluyordu. Çocuk isteğimiz de olunca ameliyat oldum. Bir yıl sonra da hamile kaldım. Sorunsuz atlattım
uc_melek_annesi kuzeyyy07 maşallah . Benim 3 cocuğum 😄 Allah onları bana benide onlara bağışlasın. Korktugum acaba onceden mi vardı? Yoksa yeni ve hızlımı buyuyor ?
VahsiKelebek_ Benim annemde vardı cocuk yaparsan geçer demişti doktor annem de çocuk yaptı bebeğimin üç yaşında dayısı var şu an 😅 ama geçmişti aklınızda bulunsun
BordoHuniliAnne uc_melek_annesi yenide olmuş olabilir çünkü benim iki sezaryenimin arasında 17 ay var önceki doğumumda kimse birşey dememişti. Küçükler büyümediği sürece sorun yok, büyürse takip edilir demişti.
lceLady uc_melek_annesi Ben sogan suyu sayesinde kurtuldum 1 ay icinde İbrahim Saraçoğlu tarifidir Deneyin derim 👌
uc_melek_annesi lceLady gercekten mi bende bugun onu arastırdım . İşe yaramıyor diyorlar. Sizinki kac cm büyüklükdeydi?
kubraadt @“uc_melek_annesi” bende vardı. Çok kanamam oluyordu. Evlenince miyomu aldırdım. Dr şey demişti bana: “Miyom hamile kalmanı engelleyebilir ve bebeği düşürebilir.” Ameliyattan 4 ay sonra hamile kalmıştım.
uc_melek_annesi kubraadt cocuk suan düşünmüyorum ama ilerde düşünme sansımıda düşürdü. 3. Sezaryenım 4 . Miyom ameliyatı olursam sezaryan sansımda bitter.