HappyKids AegeansMom Size ulaşabileceğimiz bir adres olmalı mutlaka. Önemli değil buradaki hesabınıza kayıtlı olan adresiniz. Forum hesaplarından bağımsız bir çekiliş bu, Forum’a üyelik şartı yok.
karan0772 HappyKids Bende anketi cevapladım ama adres telefon vs. Bişey istemedi ben mi yapamadım acaba
HappyKids dunyam2 HappyKids Kazananlar ile iletişimi e-posta aracılığıyla yapmaktayız. Bu nedenle bilgilerinizi girerken doğru girmelisiniz. Size mail atarak isteyeceğimiz bilgileri kazananları açıkladığımız tarihten itibaren 3 gün içinde iletmezseniz yedek talihliye geçilecektir. HappyKids Çekilişimiz İnstagram’da canlı yayın ile yapılacak ve yayın sonu Forum’da liste olarak da açıklanacaktır.
Beybisii_ HappyKids benim mail dolu bazen mail gelmiyor diyelimki bana çıktı burdan iletişime geçme şansım varmı mail gelmezse
NaimeYilmaz asilsmom_ Postta detaylar mevcut susamtanem_ Ankete mail adresi yazacaksınız numara değil, Forum hesabından bağımsız bir çekiliş bu üyelik şartı yok.
trabzonlumom HappyKids doğum tarihimi doğru giriyorum ama hata veriyor sanırım katılamadım tekrar denicem şimdi
Livmom HappyKids hem happy kidsten hem happy momdan katılabiliyor muyuz yoksa tek bir platform üzerindenmi katılabiliyoruz
NaimeYilmaz Livmom Çekilişimiz ortak 10 kere de denemiş olsanız biz 1 hak tanıyoruz, katılımdan yana bir tereddüttünüz varsa tekrar katılın sıkıntı olmaz
dayes Hayallerhayatolsa çekilişi kazanmanız durumunda mail üzerinden iletişime geçilecektir annemiz 🌸
myavocado Hayallerhayatolsa Kazananlar ile iletişim, katılım sağladıkları e-posta adresleri üzerinden, mail yolu ile sağlanacak 🌸
bizdejantikizlardik HappyKids mail adresinin baş harfini büyük yazmışım tekrar mı katılmam gerekir sorun olur mu
mrs_moomm HappyKids uygulamaya uye oldugumuz mail adresi mi olmak zorunda acaba?? Benim ona mesajlarim gelmiyor gitmiyor farkli adres kullanabilir miyim?