ettyymom Kızlar bebeğim ek gıdaya geçecek elimin altında tarifler olsun istiyorum içerik olarak nasıllar sizce almalı mıyım ya da ikisini almama gerek var mı bu çocuk aç sadece yeterli mi
mirgulak ettyymom dolap uygulamasından pdr olarak satın alın uygun fiyatlı bence alınmalı bır kıtap çok ıse yarıyor yoksa her sabah ne yapayım derdıne insan düşüyor
egelsenkonuss ettyymom ben almıştım keşke almasaymisim instagramda bile milyon tane ek gida sayfası var orada cesit çeşit tarifler var, bence çok gereksiz
Kisirvetursu egelsenkonuss Herseyi geçtim pdf sini bile parayla satıyorlar halbuki her yerde sayfaları tarifleri var gecen birisi pdf sini almış dolap uygulamasından sonra burdan birine satayım size diyordu
egelsenkonuss Kisirvetursu vallahi 1 tl ye değmez, aldım ama yine instagramdan bakıp yapıyordum, ayrıca yemeyen çocuk zaten hiçbir tarifi yemiyor. Şimdi ikinci cocugum oldu anam babam usulü ilerlemeyi düşünüyorum
nnoktaa ettyymom kitaplar bende mevcut. Ancak içerik olarak aklıma yatmayan noktaları vardı. Sosyal medyada google da ya da forumda daha güvenilir tariflere ulaşabilirsiniz.
glsmck Merhaba acıkınca yer kitabı bende var ama inanır mısınız hiç kullanmadım 😅 İşime yarar çok az noktaları oldu yalan diyemem. Biraz karalanmış ve sanırım 1 sayfası kopuk halde duruyor isterseniz size gönderebilirim
dryglgl Açıkcası instagramda çok güzel ek gıda tarif sayfaları var ben pdf olarak bulmuştum internetten ama pek bakmadım gerek olmadı çünkü instagramdaki tarifler daha güzeldi mesela blwhakkindahersey ve ilbilgiden hesabı çok çok güzel
Bellabells Bizim zamanımızda pdfleri ortalıkta dolanıyordu ücretsiz şekilde.indirmiştim ve hiç kullanmamıştım.ek gıda yemeyen çocuk için kullanışsız. Herşeyi yiyen bebek için değişik tarifler var.
ss24 ettyymom ben ikisinide aldım bence cok faydalı tarifler oluyor içinde hiç kafa yormadan bakıo yapabilitsn.