Birbahargunu SiprayiL bebeğim konuşuyor harika bir de kinetik kum aldım ama iyi değil sanki ya akmıyor 😂 iş bankasının kitaplarından aldım yine onları çok seviyorum, siz de güzel günlerde kullanın 🥰
bizdejantikizlardik SiprayiL Çok güzeller güle güle oynasın 🌸 Bebeğim konuşuyor kitabının içi felan nasıl güzel mi
Ayseee12_ SiprayiL merhaba su bebeğim konuşuyor içeriği guzel mi bende 9 aylik ogluma almayi dusunuyorumda
EcrinMelek1- @SiprayiL bizde kızımla bim açılmadan 15dk önce ordaydık kapıda bekledik giderken sulu ince kar yağıyordu çadır aldım Barbie’nin manyetik kıyafet giydirme oyununu aldım bide kolaysa bul tahmin etme oyununu
SiprayiL EcrinMelek1- o Barbieyi ben de alacaktım neredeyse çok güzeldi 😂 oğlum olması dışında sıkıntı yok 😂
derinmevzum SiprayiL yaaa benim de annem dysonu aldı ama çalışmadı denedik çok kez en son iade etmek zorunda kaldık nasipte yokmuş diyelim
Birbahargunu minikkus__ ay ben de şekerle çok oynadığı için aldım evet oyun hamuru gibi ama dokusu yumuşak küçük kalıplara şekile giriyo sonra geri dağılıyor güzel oynayınca beğendim 😄
EcrinMelek1- @SiprayiL yani ben çok beğenmedim açıkçası 🤣 küçük parçaları çok aslında tehlikeli de bişey ama işte farklılık olsun kızım kızla ilgili oyunlar oynasın dedim klasik şeyler dışında ama umduğum gibi olmadı 🤷😄