meliiii Arkadaşlar bebeğim için eve kamera aldım birşey öğrenmek istiyorum benden başka birinin de kameraya bağlı mi değil mi nereden bakabilirim kullanan arkadaşlar yazabilir mi
Dilekkk099 meliiii bizde kamera taktık odaya eşim ve bende var uygulamayı indirdik ikimizde eşim halletti ben pek anlamam kurulum falan eğer kamera takılırken kurulum sırasında dizinden başkası yoksa nasıl olsun ki
meliiii Dilekkk099 ya işte birisi bizim kurulumumuzu yaptı ama kendi telefonunda da denedi öyle aklımda kaldı
cokbilmismom meliiii keşke kendi telefonunuzda denetseydiniz benimde aklımda bir şüphe kaldırdı valla ne diyim böyle bir devirde
meliiii cokbilmismom ztn ben kendi telefonumda yapamadığım için öyle oldu e bide yatak odasında olan bir kamera olacak o yüzden sordum bende bilen varsa bakayım benden başka kimse cihaza bağlı mi görebilir mi diye
aybarsmom34 meliiii Valla ne kadar doğrudur bilemem. Güvenmemekte haklısınız. Ben olsam bende güvenemezdim. Uygulamada tüm cihazlardan çıkın yazısını falan yok mu ayarlarda ? Yada cihazı sıfırlayında olması lazım