denizalismom Biz eşimle yemek yemeyi , yürüyüş yapmayı ve gezmeyi çok severiz . Sizin eşinizle ortak özelliğiniz varmı? Varsa nedir ? 🥰😂
Mavigokyuzu denizalismom yemek yemeyi çok severiz, ikimizde tık diye karar veririz öyle kararsız kalmayız genel olarak 😅
amazontuba denizalismom kitap okumayı , bilmediğimiz bi konuda araştırma yapıp birbirimize anlatmaya bayılırız 🤭 ve gece boş sohbet etmeyi bilim sanat siyaset her konudan konuşmayı severiz
denizalismom Mavigokyuzu ay biz karar vermede çok kötüyüz o sen bilirsin der ben derim öyle saatler geçer 😂😂
forumgurmesi Yemek yemeyi ve gezmeyi sevmek.🫠 sırf yemek için şehir dışına gidiyoruz bazen. Tantuni yemek için bir anda kalkıp Mersin’e, kebap yemek için Adana’ya gitmişliğimiz var.🫡
ikimelekannesi_ forumgurmesi işte bu biziz ciğer için Diyarbakır’a tatlı için Antep’e kebap için Adana daha aklıma gelmeyen nice şehir ve sebep 🤣🤣
Deletedmom_220 denizalismom evet bir de bebek 🌸 ama çok şükür eğleniyoruz. Birbirimizin ilgili alanlarına saygı duyuyoruz. O bilgisayar oyunu çok sever bende yanında kitap okurum. Film anlayısımız çok farklı o korku gerilim öcülü filmler sever bende tam aksini. Aaa dur bir ortak noktamız var oda Müge Anlı. Bir kere onsuz seyrettim diye surat asmıstı 🤣
Hoptirililaylalaylaylilaylom denizalismom Özellikten sayılırsa Ben şeyi çok seviyorum ; Akrabalara pek düşkün değilizdir. Misal, Amcam teyzem dayım gelmiş hadi gidelim de görelim vs huyu yoktur.
momikaa denizalismom Farklı şehirler görmeyi ve güzel yemekler yemeyi seviyoruz ha bide birbirimizi ve oğlumuzu 😅