Fatosssmomm Merhaba anneler bebeğim çok fazla gaz sıkıntısı çekiyor İbrahim saraçoğlundan kimyon tarifini duydum bugün denedim ama içim rahat değil kimyonlu zayıflattığını biliyoruz acaba bebeğinde kilo alımını engeller mi bilgisi olan var mı
Smyra58 Fatosssmomm bende kullandım bebeğime gaz için kilo problemi olmadı şükür kilo alimi. Da gayet iyidi ayına göre
Seda_123 Fatosssmomm Ben dün 2 çay kaşığı verdim ama daha kötü oldu valla ağladı hep neden öyle oldu bilmiyorum dahada vermem rezene içiyorum o daha iyi geliyor
YankiArin Fatosssmomm kim demiş kilo verdiriyor diye tam tersi kemikleri güçlendirir. Ben oğluma ,10 kaşık verdiğim günler oluyor bazen. Kilo alımı bir ay ileri hattA
Smyra58 Fatosssmomm günde 2 kez 3 çay kaşigi filan veriyodum şimdi geçti şükür 4 buçuk aylık bazen oluyo hemen kimyon veriyorum o durumda da
Sema6666 YankiArin merhaba bnmde kzm 38 gunluk bnde cay kaşığıyla versem olurmu bn daha oncr yemegime kartiyordm
YankiArin Fatosssmomm bitmiyor tabi biter mi ym çıkardı oh bitti diyorsun birdha emiyor hooop tekrar gaz tekrar başa sar, hep kısır döngü bağırsak gelişimini tamamlayana kadar. Ama kimyonun faydası tabiki yok değil
Fatosssmomm YankiArin ben perişan oldum kamyonu vermekten de korkuyorum yan etki yapar ALLAH korusun zararı olur daha küçücük çünkü
Smyra58 Mercan2020 sırıngayla vermiştim ben ilk dönem uykusu içinde anason vermiştim çok zor bi bebekti benim kızım
Fatosssmomm Smyra58 benim bebeğimde çok zor sürekli kıvranıp ağlıyor anason kimyon rezene karıştırıp veriyorum