Mrskoc ozcan39 bana öyle gelmiyor ki kilo alımı bunu söylüyor keske benim evhamım olsaydı . 2 ayda yarım kilo almış normal mi bu :/
Mrskoc 2baby1ana3013 sıkınca fışkırmıyor ama geliyor aslında bazen doyuyor diğer memeyi teklif edince istemiyor ama işte bazen oluyor bu . Ek gıda hiç yemiyor memeye mi güveniyor bilmiyorum ama memede kalma süresi de taş patlasın 5-6 dk yani ne ara doydun da bırakıyosun 😅
2baby1ana3013 Mrskoc benimde yemiyordu asla memeye güveniyordu bırakınca Yemege düştü 🤣 onu bende anlamazdım sinirde olurdum doymak için degildi yani keyfe dönmüştü sizinde öyle keyfi emiyor gezip gelip gene emiyor 🤣
Pirasalipuding Mrskoc merhaba üzülmeyin 6 ay boyunca emzirmissiniz olduğu kadar bence bünyeden bünyeye değişiyor bazılarının hiç sütü gelmiyor yine sizin gelmiş birde bebeğin sağlıklı olduktan sonra kilosunun bi önemi yok bence
kumrusu Mrskoc bence gece power pumping süt sağmayı denemelisiniz. Ben o şekilde çoğalttım çünkü zaten çıkanı yine ona vereceksiniz sabaha daha da dolacak memeniz Allah kolaylık versin sizi çok iyi anlıyorum