_durununannesi trabzonlumom çok geçmiş olsun 1 ay kadar ilaç tedavimiz var sonrasında belli olucak ilaçlarını düzenli bir şekilde vermeye calisiyorum umarım geçer ama bu senelerdir içimde bir dertti
_durununannesi Berraa_54 yenidoğan bebeklerde genelde karşılaşılan bir durum umarım sandığınız gibi bir şey yoktur
Dhi pinkooo_02 maşallah diyetim durumu çok güzel,uykuları normale döndü,iştahı açıldı 4-5 kilo aldı ,alamıyordu. sadece kulağında tüp var o kadar onunda ona bir zararı yok
Serenayy-0 _durununannesi kızlar konudan bağımsız ama bizimde horlama şikayetimiz var büyük insan gibi çok horluyor gece uyurken sizce geniz eti belirtisi midir
_durununannesi Serenayy-0 böyle bir şüpheniz varsa muhakkak doktora gidin biz erteleye erteleye 5 yaşına geldi yavrum hala ağzı açık uyuyor geniz eti de büyümüş haliyle
Nil10 _durununannesi benım kzımda 5,5 yasında sürekli boğaz enflasyonu oluyo diye kulak burun boğaz doktoruna götürdüm röntgen çekildi geniz eti büyük dedi alerji tozu verdi onu kullanıyoruz ama ben uzun zamndr udi hindi yağı kullanıyorum ve çörek otu yagı kullanıyorum işe yarıyo gerçekten
_durununannesi Nil10 size de çok geçmiş olsun dediğiniz yağı bir çok kişiden duydum kullanmayı düşünüyorum bende
lceLady Nil10 Birde sarimsak kürü yapın haftada bir Hastalığı en aza düşer 👌 olursada cok hafif gecer