_durununannesi merhabalar bundan 5 ay önce bende 5 yaşındaki kızımı geniz eti ameliyatı yaptırdım. Size hızlıca kendi sürecimizden bahsetmek istiyorum kızımı 3 yaşında anaokuluna yazdırdık o kadar sık hastalanıyordu ki 3 gün okula gidiyor 1 ay evde hasta bu artık böyle bir rutine bindi bende antibiyotik sıksık kullanmak istemediğimden sarımsak kürleri udi hindi yağları doğal yollarla hep iyileştirmeye çalıştım e bu da süreci hep uzattı neyse 4 yaşına geldi yine aynı süreç 5 yaşında yine aynı sürekli çiğneme tableti kullanıyoruz alerji şurubu içiyoruz ki geniz eti şişmesin en sonunda dedim bu seneye ilkokula başlayacak sürekli hastalanması genzi kapalı olması sıkıntı gittik ameliyat yaptırdık. Şuana kadar beklememin sebebi de doğal yollarla geçer ve anestezi alacak almasın diye bekledim ama hata yapmışım beş buçuk yaşında ameliyat oldu dedim bu çocuk yıllarda ne çekmiş ya hemen fark etti hastalanması maşallah azaldı horlama yok kafa terlemesi bitti biz bademciği aldırmadık ama doktor gerek görmedi herkes dedi aldırsaydınız ama ben çok sağlıklı bulmuyorum bademciğin alınmasını . Doktor bize geniz etinin büyüklüğü /75-80 arası dedi genelde 85-90 arasınolunca hemen ameliyat edelim dedi bu aralıkda aileye bırakıyoruz iyi ki ameliyat olmuş R harfini söyleyemiyordu o bile düzeldi .bunlar benim tecrübe ettiklerim doktorunuz daha iyisini bilir ancak kendi adıma söyleyeyim iyi ki diyorum çocuğum rahatladı çünkü