acimavi BalBocugum 4 yaşındaki yeğenime komşusu büyük bir tır, içinde küçük arabalar da olan bir oyuncak almış. Geçen gün ablamla telefonda konuşurken teyzeee diye seslenip yeni oyuncağını anlattı, çok sevmiş😅 erkek çocuklar için değişik türlü arabalar her zaman popüler muhtemelen😅
tazebiirannee BalBocugum bence oyuncaktan ziyade kıyafet alın benim oğlum çok arabalarla oynamaz mesela süper kahramanları var onlarla hep oynar her çocuğun ilgisi farklı en azından kıyafeti giydirir ☺️
BalBocugum Demetbulut onuda düşündüm ama bilemedim Oyun hamuru ile oynar mıydı peki Play-doh un şöyle bir seti dikkatimi çekti Olabilir mi sizce
Demetbulut BalBocugum oyun hamuru ile pynuyordu ki hala oynuyor .. bilemedim inanın çünkü çocuğu tanımıyorum .. aile ile samimiyetin varsa para ver annesine istediğini ihtiyacı olanları alsın
Ozooo BalBocugum tv izliyorsa mesela sevdiği bir çizgi film karakteri olur süper kahraman olur onunla ilgili oyuncak kıyafet olabilir benim oğlum bayılıyor ayrıca boyama kitaplarına da bayılır
BalBocugum Ozooo o kadar detaylı bilmiyorum ki 😅 Boyama kitapları boya kalemlerinden bir kutu yapmak geçti içimden ama basit mi kalır bilemedim Birde paylaştığım fotoya bakar mısın öyle bir oyun hamuru seti olabilir mi 🥰
Mnli BalBocugum lego, marvel oyuncakları, büyük dinazorlar, magnatiles, hotwheels erkek çocuğu kitap etkinlik sevse de hediye gelse mutlu olmaz bence kıyafete de mutlu olmuyorlar kızlar gibi
BalBocugum Mnli hımm tahmin ettiğim gibi 😂 O zaman klasik hot wheels den gideceğiz Yada dolu markanın büyük araçlarından 😅 Teşekkür ederim 🥰
BalBocugum Ozooo yaa 😅 o zaman kitaplar boyalar ve bu seti alayım Genel olarak araba felan alınacak anladığım kadarıyla Farklı olsun en azından 🥰
Hatice_mirac_miray BalBocugum valla bende seviyorum oyuncak kızım bebek isteyince oğlumda araba isteyince hiç affetmem alırım 😂bıraksalar bende oynarım yani ama ev iş imkan olmuyor 😂