BalBocugum 4 yaş erkek çocuk için ne hediye alabilirim? Benim kızım var, etrafımdaki bebişlerde hep kız o yüzden aklıma gelen bir hediye yok. Siz ne hediye gelsin istersiniz mesela?
Whitewomen35 BalBocugum çocuğun ilgi duyduğu şeylere göre değişir bence . Bunu da en iyi annesi bilir kime alacaksanız direkt ona sorun bence hem çocuğun istediği olur hem de kafanız karışmaz ben hediye alırken direkt soruyorum ihtiyacı olan bir şey olursa daha iyi diye
Tatlican BalBocugum Erkekler dinazorlu şeylere bayılıyor genelde Kiyafet olur oyuncak olur dinazorlu Birde kumandali araba oyasta kullanabiliyorlar
masterchefiniz BalBocugum benim erkek bebeğim yok ama cevap verim size yiğenime doğum günü hediyesi alacağım fikir olsun . Eğitici bilgisayarvar hem rakamları hem sayıları İngilizce Türkçe öğretiyor fiyatı 600 tl felan ben kızıma aldım elsalı çok seviyor.
BalBocugum Whitewomen35 aramızda öyle bir samimiyet yok hani sorsam yanlış anlarlar ve istemezler gerek yok derler
BalBocugum SevimliHayaletCasper o aklıma geldi. Ama teyzesi ondan olduğunu söyledi 😢 Hot wheels bakacağım zaten yine ama belki değişik öneriler gelir dedim 😅
surprizbebe BalBocugum genelde seri yada set şeklinde oyuncak severler. Mesela şimşek mcqueen ve arkadaşları gibi hot wheels setleri gibi ya da paw petrol süper kahramanlar vs. Her dönem bişeye oluyo sırayla
aslanveannnesi BalBocugum isme özel kitap bayılıyorum ona 💌 isme özel kitap diyince netten bulabilirsiniz. Şahsen ben kıyafet yerine bu kitap gelse uçarım sihirli yolculuk gibi bir ismi vardı
BalBocugum aslanveannnesi aslında düşündüğüm şey tam olarak böyle bir şey Ama çok mu özel bir hediye emin olamadım Yani öyle çok yakın samimi olduğum birisi değil Görümcemin görümcesinin oğlu😅
Hatice_mirac_miray BalBocugum köpük atan ışıklı silah nerf silah Hot wheels premiumlara bayılıyor Oğlum var bunları seviyor o yaşta aldırdı halen seviyor suan 10 yaşında köpük atan silah dışında hepsini halen seviyor ki onuda kırmıştı geçen gene alsana diyor yani😂
BalBocugum Hatice_mirac_miray haha hot wheels sevmeyen erkek yok bence Eşim bu yaşta hâlâ toplar oynar 🤣 Tek hobim diyor ama bir dünya araba var evde 😂
Demetbulut BalBocugum çocuk akademi 4 yaş dikkat ve hafıza setleri var o tarz birşey bakabilirsiniz oğlum 4 yaşındayken severek yapıyordu oyuncak şimdiki çocuklarda fazlası ile mevcuttur diye düşünüyorum bu biraz daha eğitim kısmi oluyor ..
BalBocugum Demetbulut onuda düşündüm ama bilemedim Oyun hamuru ile oynar mıydı peki Play-doh un şöyle bir seti dikkatimi çekti Olabilir mi sizce
Hatice_mirac_miray BalBocugum valla bende seviyorum oyuncak kızım bebek isteyince oğlumda araba isteyince hiç affetmem alırım 😂bıraksalar bende oynarım yani ama ev iş imkan olmuyor 😂