Prensescik Ndlg baktır derim canım alt ast lere ggt direk bilirubinine bakılmasını iste bakarlar canım aman ihmal etme baktır
bianneeee Aselzeynebinannesi yanaklarında gözle görülür şekilde o da bazen geçiyor gibi bazen yoğunlaşıyor anlamadım hiç ayaklarında falan YÖK ilgimi çekmedi
Ecenurunannesi bianneeee aynı durum bizde de var kızım bir bucuk aylık tüm tahlil idrar vs normal çıktı doktor bugun gördü daha iyi dedi zamanla geçicek korkulacak bi durum değil dedi
bianneeee Reyhanbal sürekli içiyorum çok severim böyle etkisi olduğunu duymamıştım ama şekerle kaynatıyorum komposto gibi
Reyhanbal bianneeee bianneeee sarılığa etkisi oluyomuş bizde işe yaradı inşallah sizdede yarar tez zamanda geçer ☺️
Bsrkoc bianneeee bol bol emzir hiç korkma oğlum bugün 55 günlük daha yeni geçti diyebilirim 3 ay süren oluyormuş hemen geçer inşallah
bianneeee Bsrkoc sağol canım inşallah kuzum her istediğinde emziriyorum sadece doktorum artık geceleri uykusunu bölme sesi uyanmazsa gece çok ellemşyorum 4 saate kadar o kadar da çok uyumuyor henüz zaten