Nil_defne tahmini konuşuyorum, bir okulda çalışıyor olsaydım kızımın o okulda eğitim almasını isterdim. Prosedüre uyarak, gereksiz iletişimden kaçınarak. Kızımı ilçenin belediye anaokuluna yazdırmak için çok uğraştık ama olmadı, mecburen özel bir kreşe verdik. Hem kızımın sınıfındaki bir kızın, hem 3 yaş sınıfındaki bir çocuğun, hem de ilkokul sınıfından bir kızın anneleri aynı özel okulda çalışıyorlar. Birisi öğretmen, diğer ikisi küçük gruplarla ilgilenen ablalar, temizlik görevlisi vs. Ben özellikle anaokul döneminde bildiğim, yakınında olabileceğim çalıştığım okulu tercih ederdim. Bu arada gittiği kreşten memnunum. İngilizce elbette hayatları boyunca kalmayacak ama zemin hazırlanmış oluyor, bence bu da önemli bir şey. Kızım İngilizce 10 a kadar sayıyor, İngilizce renkleri biliyor, hayvanları biliyor, şimdi meslek öğrenme haftası, İngilizce meslekleri öğreniyor. Bazı İngilizce çocuk şarkılarını baştan sona ezbere söylüyor. En azından kulak aşinalığı için çok iyi olduğunu düşünüyorum. İmkanınız varken 1 yıllık da olsa özel okul tavsiye ederim