yhz_ Aynı durumu yaşamış biri olarak yazayım düşük olduğu için direk tüp bebeğe yönlendiriyorlar ama bu normal yolla olmaz demek değil zor olacağı için zaman kaybetmemek adına bunu yapıyorlar 2 sene uğraşmış ve hamile kalamamıştım sonra doktora gittik testler hormonlar rahim filmi derken amh 0.44 olduğu için tüp bebeğe yonlendirildim daha sonra tüp bebeğe dosya teslimine gittim bir dahaki adette tekrar gelmem söylendi derken eve gittim bir dahaki adet gelmedi çünkü hamileydim yani sürece baslayamadan hamile olduğumu öğrendim şuan kızım 2 yaşında Rabbim varlığını daim etsin isteyen herkese nasip etsin şimdi ikinci için uğraşıyorum 3 ay oldu tık yok ama ümidim var birincisi olduysa o da olur dusuncesindeyim . Demem o ki normal yolla da olabilir sadece amh sürekli düştüğü için zaman kaybetmek istemiyorlar bir an önce olsun diye tüp bebek diyolar direk aşılama falan da yapmıyolar umutsuzluğa kapılma Rabbim ol derse olur normal yollada olabiliyor sadece zaman alıyor duam o dur ki tüp bebek sürecine girmeden mucizeli haberi alasın . Rabbim kucağını boş bırakmasın en kısa sürede nasip etsin insAllah 🌸