haticerva06 bebeğim 47 günlükken yakalandı sağ ciğeri ful doluydu sol açıktı nefes alışverişinde sıkıntı olduğu sağ tarafından belliydi ama sol kurtardı bizi ve emmesi beslenmesi yerindeyse çocuğun evde de atlatabilir.Aynı zamanda ateşi de vardı 38.5 kafa vücut 40tı. Parol ile ateş düşürdüm hep.Özel bir kliniğe götürüyorum doktorumuz sağ olsun çok ilgilendi ve evde atlattık bu süreci ventolin ve cortairi değişimli olarak düzenli kullanın hava vererek içine serum fizyolojik koyarak tabii 2.5 cc serum fizyolojik koyuyordum ventolinin de yarısını yani bebeğim küçük olduğu için bir de 3 gün üst üste düzenli iğnesi yapıldı. Prednol-L 20 mg iğnesi. Ve aynı zamanda 5 günde Azitro kullandık antibiyotik 2.5cc o da. Ama düzenli olarak bebeğimin burnunu açtım buhar verdim. Kaynar suyu ek olarak bir çelik kaba koyup sıcak buharına tuttum ve bu süreçte çocuğu yıkama dedi doktorum ciğerlerini azdırır hastalık dedi. Her buhar sonrası sırtına vurdum balgam çıkarması için. Şükürler olsun 10 gün sonrasında evde atlattık. Çok geçmiş olsun.