Kbrrrrr Kızlar merhaba. 3 aylık kızım var evimizin sıcaklıgı gayet iyi fakat kayınvalidem ilk günden beri bebeği yıkamadan önce elektrikli sobayla fırın ediyo resmen banyoyu. Siz de ekstra soba yakıyor musunuz banyo yaptırırken bebişleri
SincapZ Kbrrrrr benim orası ısınmıyor soğuk olduğu için mecbur. Yoksa ev ile aynı olsa yakmam herhalde
Kbrayaman Kbrrrrr valla evimiz sıcak olmasına rağmen biz bile duştan çıktığımızda ürperiyoruz o yüzden mutlaka ufo yakıyorum bebeğimi yıkamadan önce
ArasAkbulut Kbrrrrr doktorum banyoda yıkarsak çıktıktan sonra daha çok üşüyebileceğini söylemişti. Biz bile duşun kapısını açınca üşümüyor muyuz? Ben yatak odasında yıkıyorum, böylece banyo öncesi ve sonrası sıcaklık hiç değişmiyor.
Monaroka Ben de yakıyorum. Giyinmiş halde size sıcak gelebilir fakat sudan çıkan bebek için normal evin ısısı soğuk gelebilir
Kbrrrrr Monaroka hayır banyo içinde yakıyoruz içeri getirdiğimizde ben üşüyorum mesela odada değil yani banyoyu yakıyoruz
Ayaz29 Kbrrrrr bende yakıyorum ufoyu. Ama öyle çok sıcak olmuyo. Ben salonda yıkıyorum orayı ısıtıyorum. Sen banyo da yıkayıp orayı sıcak yapıp tekrar soğuk yere salona alırsın oda sıkıntı. Çok fark olmasın bence
Sblsrgnsn Kbrrrrr valla bizim ev merkezi sistemli biz evde kisa kolluyla geziyoruz zaten sicak oldugu icin hic oyle ekstradan bisey yakmayi dusunmedim acikcasi ama su sicakligi idealse evin isisi da 22 23 derecenin altinda degilse bence gerek yok hic ufoya falan
Kbrrrrr Sblsrgnsn bizde evde eşimde kısa kollu duruyoruz genelde gayet iyi evin ısısı ama bilemiyorum kayınvalidem yakmak gerekiyor diyor ısrarla. Sırf bunun için elektrikli soba aldım😓
Hayatannesi Kbrrrrr hamam gibi aşırı sıcak yapmasamda bende giydireceğim odaya fanlı ısıtıcıyı 3-4 dk açıyorum. Masaj yapıyorum her banyo sonrası giydirme vs derken üşür gibi geliyor. Ama banyoya açmıyorum zaten sıcak oluyor. Giydirince de normal oda koşullarında tutuyorum.
Deletedmom388 Kbrrrrr ben yatak odamızda yıkıyorum doğduğundan beri sadece kapıyı kapatıyorum ekstra ısıtmıyorum 22-23derece ev.
Tugceslemamine Kbrrrrr evet yakıyorum ev isisi normaldir ama banyolar bi tik daha serin oluyor havalandirma vs oldugu icin
Kbrrrrr Tugceslemamine bizim banyomuzdaki havalandırma çok yetersiz o yüzden içerisiyle aynı ısıda aslında
Merve20 Kbrrrrr ben hem banyoyu ısıtıyrorum hem de odasını . kendim bile Banyodan çıkınca üşüyorum Bebeğim 9 buçuk aylık
Duce28 Kbrrrrr Evimin ısısı iyi olmasına rağmen kızıma banyo yaptırmadan önce elektriklı ısıtıcı yakıyorum . Biz dustan cikinca usuyoruz da o minik bedenler napsin .
Merve20 Kbrrrrr hayır canım banyoya girmeden önce banyoyu ısıtıyorum gireceğimiz zaman sobayı odaya taşıyorum biz çıkana kadar ısınıyor ben bimdeki fanlı ısıtıcılardan kullanıyorum