elmaelmaelma Sumeyyetrnc radar soğanlı mı zaferden alınmaz yazmışsınız onu anlamadım. Çavuşpaşayla ilgili konuştuğunuz ben değildimx
Kubra-2607 Sumeyyetrnc ben anaokuluna yakın oturuyorum.7 yıldır oturuyorum hiç alışamadım.Ulaşım desen yok.her yer en az 2 vesait.düzgün bir cafe yemek yiyecek bir yer yok.parkında bile dedeler ve suriyelilerle dolu bir ortam sizi bekliyor.
Sumeyyetrnc Kubra-2607 ben orada bi ev baktım cadde üzerinde 212marketin karsında güzel bi yere benziyordu ama pek emin olamadım arastırmak istedim herkez cobancesme daha güzel oldugunu söylediler eger pislik ve varos insanlar yasıyosa hic gerek yok
Kubra-2607 Sumeyyetrnc en güzel yer yayla bence ama tabi fiyat olarak değişir.Hakkınızda hayırlısı olur inşallah 🙏
Parsongan 1kub1ra Şaşırdım size denk gelmiş demek ki. Teyzem orda oturuyor kendisi çok memnun benim de gençliğim orda geçti sayılır. Çok güzel mahalle gece yarısı çıkar dolaşırız o kadar güzel
papatyagibi Sumeyyetrnc Yerlisi degilim buranın cok bilmiyorum o yüzden ben Yaylada kayınvalidemler oturuyor orası iyi Siyavüspaşa da eşimin kuzeni var memnun Yenibosna içinde belirli yerleri derler hep Cobancesme icin bir fikrim yok o yüzden 😅 Ben bakırköydeyim
Ceylanmehmet Ben siyavuşpaşa da oturuyorum burası güzel bence herşey ayağının altında tek sıkıntısı araban varsa park yeri eşim işten geldiğinde çok yer arıyor dolu burası ama yer olarak güzel yer