Cigdem07 Gymy Bana arkadaşım verdi kullanmam için daha bebeğim dogmamıştı kokladım ben bildiğin rakı sonra attım çöpe kullanmadım.
FatmaKS elifcancan benim doktorum önerdi bizzat bunları bende veriyorum rahat bi uyku çekiyor yavrum diğer türlü daha büyük eziyet bebege ikinip duruyor 🤦🏻♀️
Gymy Mirzafeyza2020 bnce bi doktora danış belki savaştır eder ama o daha minicik midesine zarar vermesin
Gymy pilavustutavuk evet yaramıştı ama belli zamanlarda çok huysuzluk yapıyor dişden dolayı ama düzenli içiyo du faydasını görmüştüm
Naz_N Gymy çok duydum, verenleri de gördüm ama bebeğime hiçbir şey kullanmak istemiyorum. Dr umuz gaz damlası dahi vermek istemedi, çok şükür de iyi gidiyoruz şimdilik🐣
Neib Bizde hiç işe yaramadı kimyon rezene anason çay kaşığıyla veriyordum tam tersi hazımsızlık ve kusma yapıyordu içtiğini pat diye çıkarıyordu vermedim bi daha
biraskmasali Gymy ben melisa rezene karışık veriyorum çok huysuzlandığında kendimde içiyorum iyi geliyor
Subat-mert Gymy bende doğum yaptığım zaman 2 hafta anason-Rezene-kimyon karıştırıp içtim çok iyi geldi dikişlerime sadece Rezene kimyon içtiğimde yanma hissediyordum ama anason içince ameliyat olmamış gibiydim bebeğime de verdim çok gazlı olduğunda 1 çay kaşığı faydasınıda gördüm çok şükür
melinaaa Gymy Anason rakının ham maddesi felan değil rakının ham maddesi alkol . Anason maydonozgillerden rakıya kokusunu veren bitki sadece ben demliyorum 1 küp şeker atıyorum beneğime biberona 5gr koyuyorum emiyor ve seviyor kızım gece 10:30 11:00 uyur sabah 5-6 emmeye kalkar emer yatar 7-8 kalkarız 😌🌸
melinaaa Mom8 Bitane küp şeker koyuyorum koca cezveye azıcık tatlandırsın diye sade içmiyor 5 gr 3- 4 çay kaşığına eşit fazla vermiyorum ayrıca anason her gün verilecek birşey değil sancısı olduğunda iyi geliyor ?
TalentedMom Gymy yapmayın bebeğinize ana sürü dışında bir şey vermeyin daha bağırsakları gelişmedi onu verirseni daha sa zorlaştırırsınız