ttrck JuliJuli06 tam tersi doktorlar çıplak ayakla yürümesine izin verin gerekirse yalnızca bir çorapla diyor , kim akıl verdiyse tekrar araştırsın
JuliJuli06 ttrck tahmin et kim boyle bi akil verebilir kvde den baska ay gelio gidip ayakkabi ayakkabi diyip durdu esimde alalim bari heralde ayakkabiyla yuruyecek demekki dedi gidip aldik ay ben bide cok arastirirm bakarim doktorlari dinlerim bi gafletle birazda heveslendim gidip aldik ama yok ciplak ayak daha saglikli gercekten
Beyzaveduru Evde tamamen desteksiz kendi yürüsün sonra dışarıda ayakkabı giydirirsin. Zaten yürümeye alışınca da baya bir süre dışarıda yürümeye de korkuyorlar
nazelif20 JuliJuli06 sıralama varsa 1 aya yürür ayakkabı içib acele etmeyin cıplak ayakla yürüme için daha doğru olur
JuliJuli06 nazelif20 evet ciplak ayakla yurutcem ya kv de akliyla gidip ayakkabi aldik gelip gidip ayakkabi diyip durdular daha kotu oldu cocugun yurumesi ayakkabiyla resmen🤦🏻♀️
JuliJuli06 likeli evet ciplak ayakla yurutulmesi daha iyi diye biliyorum su her seyi bilen tayfalar bana habire ayakkabi diyip durdular bizde gidip aldik daha kotu oldu yurumesi. En iyisi ciplak ayakla yuruteyim ben ya
ttrck JuliJuli06 kaldır rafa gitsin çok akıllı oluyor bazı kayınvalideler cidden benim oğlum da 15 aylık olacak hala yürümüyor bence boşuna endişe ediyorsun sakin kalalım
Pnrg JuliJuli06 tam tersi doktorlar ciplak ayakla yurusunler diyor ev içinde. Osman Gonulal’ inda boyle bir videosu vardi sanirim youtubeda
JuliJuli06 Pnrg ay evet dogru bende takip ediyorum o doktoru ciplak ayakla hissederek yurumesi daha iyi diyordu bende ne kafa ya gidip ayakkabiyla yurucek heralde diye kv de akliyla gidip ayakkabi aldik ay cok manipule edildim bu ayakkabi mevzusunda 🤦🏻♀️
Pnrg JuliJuli06 evet ama olsun sonucta ayakkabiya da ihtiyacınız var disarida, miniginiz ayaklanmis iyi olmus ayakkabi almaniz da 😊
Mammamiaa JuliJuli06 benim kizimda 14 aylik siraliyor kendisi koltuktan 10 adim atabildi maksimum ama yurumuyor tabi elimizden tutarak yurutuyoruz. Ingilterede yasiyorum asla ayakkabiyi onermiyorlar bu donemde . Mumkunse ciplak ayak evde bastirin dediler. Bizde hep oyle yaptik. Simdi disarisi icin hafif yurume oncesi ayakkabisi aldik onu kullaniyoruz bazen yuruturken ama tavsiyem kendisi yuruyene kadar ayakkabi giydirmeyin evde once kendi ayagini zemini hissetsin. 18 aya kadar gelisimsel yurumemesi normal zaten zamaninda yuruyecektir. Tesvik etmeye calisiyoruz biz bu surecte oyuncaklarla alkislarla :) umarim ikiside yururler kisa zamanda
JuliJuli06 Mammamiaa merhabalar yazdigimda oglum 15 aylikti kendi kendine yurumeye tam 17 bucuk aylikken basladi suan 18 bucuk aylik durduramiyoruz😂 gercekten her cocugun bi zamani bi buyume hizi var☺️ bu arada ciplal ayakla yurutme oneriniz gercekten dogru evde bol bol ciplak ayakla alistirma yapmistim o zaman diliminde☺️
Mammamiaa Cok sevindim:) benim kizimda bugun kendisi 5-10 adim atti :) sadece sunu soracagim yerden desteksiz ne saman kalkmaya baslar sizce yaklasik ? Cunku koltuktan destekle kalkip , desteksiz adimlar atiyor artik hevesle sonra dusuyor tabi :)