Kızlar egede yaşıyoruz ve habire deprem oluyor biz hissetmesekte rasathane sonuçlarına bakıyorum habire bir yanar dağ patlıyacakmış ya aşırı korkuyorum böyle uykularım kaçıyor gece çok geç uyuyorum çocuğumu sallarken deprem oluyor sanıyorum süpürge yaparken de bu gün başım sallandı gibi oldu deprem oldu sandım avizeye bakıyorum geceleri korkumdan uyuyamıyorum oğlumu alıp çıkamazsam diye korkuyorum ayrı yerlerde kalırız diye korkuyorum ona deprem çantası hazırladım duruyor giyinik yatıyorum böyle tetikte bekliyorum oldupumuz yerde binalar dip dibe 6 katlı apartmanın ikimci katındayım belki çıkabilirim bir merdiven falan var diyip kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ben zatn klostrofobisi olan biriyim asansöre bile binemem kapalı alanlarda nefesim kesiliyor göçükte kaldığımı düşünüyorum zaten 4 kat ütüme göçse beni bulana kadar ben panikten la ilahe illallah yani ama en çok oğlum için korkuyorum dün kucağımdayken oğluma baktım ya bişey olurda büyüdüğünü göremezsem dedim içinden pskolojim gitti uykularım o kadar bölük börçükki tetikte uyuduğumdan uykumu alamıyorum yemek yiyemiyorum maddi imkanım ilk el verdiğinde rabbim nasip etsin müstakil eve çıkacağım tedbir bizden tevekkül Allah tandır ama deprem korkusundan bnm artık göğsüm sıkışıyor siz ne gibi önlemler aldınız yada ne düşünüyorsunuz