Papatyaa21 birprensannesi41 joie sneckır gerçekten hem hafif hem kullanışlı ve sağlam 1 yıldır kullanıyoruz gerçekten çok memnunum boy ayarı aramazsanız çok güvenilir bir marka zaten bakabilirsiniz devrilme riskide yok
Sademmm birprensannesi41 bizdede joie marka var taş gibi kırılması mümkün değil. Aynı marka yeğenimdede var yeğenim 5yasında üstünde zıplıyor hopluyor hiçbir şey olmadı sapasağlam
melenbeg beyzaates bizde ikea antilop kullanıyoruz şişme minderiyle şuan çok güvenli mindersiz mi kullandınız acaba şüpheye düştüm şimdi
beyzaates melenbeg hayır minderle kullandık ama dediğim gibi bebeğimin kilosuyla da ilgili olabilir bacakları çok sıkışıyordu
belgin2 Joie multipy 6in1 model kullanıyoruz hem ileride masa sandalye ye de dönüşebiliyor kalitesi güzel tavsiye ederim ☺️
gmo Allahım korumuş çok geçmiş olsun. Pierre Cardin Foody Mama Sandalyesi kullanıyorum ben ayakları metal hatta annem ayağını çarptı küçük parmağını çatlatmıştı 😅 taş gibi diyebilirim 😅 ben memnunum
duyguloji3478 birprensannesi41 ikeada eskiden çalışan biri olarak kesinlikle antilop alın çocuklar için tonla testten geçiyor hiç bir kimyasal vs yok ayakları demir kuzenimin oğlu 7 yaşına kadar onu bar taburesi gibi kullandı hiç bir şey olmadı
ogretmnanne @birprensannesi41 bende yeni aldım baby plus mama mia olanı. Sen öyle deyince korktum şimdi. Halbuki bende antilop vardı büyük oğlum 2 yaşında otururken içinde kendini arkaya ittirdi ve sandalye ile geri düştü bende kortum daha sağlamdır diye bunu aldım
defnesmom3 birprensannesi41 ben baby plus kullanıyorum aynısı mi bilmiyorum ama altı masalı olandı ben nolur nolmaz düşer fln diye alt masasını kullanmadım
Oglusumunannesii birprensannesi41 chicco aldım ama gereksiz büyüktü kullanamadım, Kraft aldım tepsi kısmı kırıldı. En son e bebek baby plus aldım 1 buçuk senedir kullanıyorum aşırı memnunum hiç pahalı almana gerek yok bence
damlaozzz birprensannesi41 Baby plus mastercook aldık çok memnunum tavsiye ederim annemlerdede ikea mama sandalyesi var o baby plus a göre hafif kalıyor ikisindende memnunuz