Unicorn67 Bebeğim geceleri 2-3 defa uyanıyor gece beslemmesi yok uzun zamandır ne istiyor anlayamadım uykumu alamıyorum sizde durumlar nedir geçici mi bu
UrbanMom Unicorn67 dis çıkarıyor olabilir bende de var 18 aylık bir tane. Bu aralar gece ve gündüz sürekli kucağımda olmak istiyor yanıma geliyor öyle uyuyor iyice huy değiştirdi.
Prenssmusta Unicorn67 merhaba,iştahınız nasıl peki?biz 19 aylığız ve 10gündür ağzına kaşık sürmüyor.bişey yedirmeye kalksam çok ağlıyor ,sadece mama içiyor,sizde durumlar nasıl diye Merak ettim🙄
Unicorn67 Ozooo kendi yemek istemiyor ama gündüz ve ben gecede formül mama veriyorum 180 ml yatırmadan yarım saat önce
Unicorn67 UrbanMom bilemedim ki ya 10 gün rahatsak 11.gun mutlaka birşey oluyor dişleride hep üst üste çıktı baktığımda patlayanlar var ama bunlar gündüz niye rahatsiz etmiyor 😂 neden gece
Unicorn67 Ozooo bugün farklı birşeyler deniyecegim bakalım başka birşey yedirecegim inşallah ise yarar
Unicorn67 Prenssmusta benimkide bazı günler öyle sadece mama içmek istiyor şimdi birde bizim yediklerimize taktı onlardan istiyor sürekli kendine yaptıklarımı yemiyor
Elayberosmom 18 aylıkken ben kafayı yiyecek boyuta gelmiştim ne gece ne gündüz uykusu uyuyordu deliksiz. Umarım bir an önce bu sor günleriniz geçer
Frostyson Elayberosmom Ne zaman düzeldiniz yani düzeliyor mu bu süreç benimki öğlen uykusunu bıraktı 2 gündür ve benimle uyanıyor benimle uyuyor hayret ediyorum vede gecede kalkıp ağlıyor . Şuan uykusuzluktan ölüyorum oğlum evi talan ediyor
Unicorn67 Elayberosmom off inancimda kalmadı artık gündüz uykusuna da zor geciyo ama gece sürekli uyanması dayanılmaz oluyo sanki yenidoğan donemine donmusum gibi hissediyorum
heygorl O dönemde uyku gerilemesi ve diş var yine 2,3 kez uyanıyormuş benim oğlan 1638933993 kez uyanırdı 🥹
Elayberosmom Frostyson 19 aylık olana kadar düzelmedi bizde ama sizin farklı olur belki. Benim kız da öyleydi çok şaşırıyordum
Frostyson Elayberosmom Benimki uykuyu hiç seven bi bebek olmadı inşallah tekrar öğlen uykusuna döner 12 saati devirdik 😢