zeynepalyamfahtc Ben kendimi tutmak için yememe yemini ediyorum son günlerde öyle tutuyorum kendimi 🫢
Ccyyln Arelinnannesi ayy ben de öyleyim ya. Şu çiğköfte sardıkları lavaş ekmek var ya 3 tane yedim ondan sonra vicdan azabı çekiyorum😂 şimdi de yeşilçay içiyorum zavallı hamgi birini sindirmeye yardım etsin 😂😂
Arelinnannesi Ballilokmam11 yani 55 kilo 168 boy normalim yani öyle çok kilo gözükmüyor 28 beden pantolonun içine bile sığabiliyorum hala 😂
melikekesim Arelinnannesi bende az önce bi tabak pilav ve turşu yedim aç olunca gözüm hiç bir şey görmüyo yemesem uyuyamazdım
beyzzsenturkk_ Arelinnannesi 2 gündür geceleri eşimle tost yiyoruz ben evi toplamaya kalktım o da açım dedi mecbur yenik düştüm ah ah yaza fit giremiyorum bir türlü 😂😂😂
asellinaninannesiii Arelinnannesi Haydaaa 😁 Bende şimdi salatalık yoğurt yedim 😁😁 kızım uyumuyor sallarken ham yaptım 😁
Arelinnannesi asellinaninannesiii off şu ince ince doğrayıp limonlu tuzlu ovduktan sonra yoğurt katıp yediğimiz mi o tarif efsane ya 😅😅
ebrusafura Bendede öyleydi bıraktım baktım kilo almış başına gidiyordum 1 haftadır diyetteyim çoğu ödem ama 3 kilo gitti birazdan kalkıp kahve yapicam
Arelinnannesi asellinaninannesiii ben bilmiyorum kimin tarifi de tiktok da mı insta da mı keşfette görmüştüm bayıldım çok güzel
asellinaninannesiii Arelinnannesi Evet bende ordan gördüm karabiber de atıyorum iyi gidiyor gece atistirmaligina hem az kalori 😁😁
Yarenszr Ay bende kendimi tek zannediyordum meğersem benim gibi ne çok varmış bende kokoreç yedim bir şey yemeden yatınca uyuyamıyorum ya eşimde eşlik ediyor nolacak bu halim yememem lazım ama yiyorum gece o gece yenen yemek ayrı bi tatlı geliyor