sttrk ikievlat ayy gözlerini bile açmıyor çığlık kiyamet Buda bi geçiş dönemi sanırım sabır 😥 ama deneyeceğim teşekkür ediyorum 🙏
TulayGeriDon sttrk benim kızım 9bucuk aylık. Bende iciremiyorum Doktor 500 cc içsin günde dedi. 100 cc icirebilsem şükrediyorum. Bugün 50 60 cc anca içti. Ne yapicam bende bilmiyorum
umudumsun35 sttrk benim kızım da su asla içmiyordu en son ebebebekte satılan küçük biberonlar varya onda su içti öyle öyle alıştı çok şükür sizde deneyin belki hoşuna gider küçük ve rahat tutulabilir olduğu için
elftty Şeyi denednizmk philps ucu biberon gbi olan sulugunu onu biberon sanıp hem dış kasiyip çekiyorlar işte istrmez geliyor
elftty Bu arada benmkde sevmyor ben verince tukuruyor ama dokuzuncu aya kadar içme zorunluluğu çok yok duye bliyorum ondan kasmadim ama alistrmak lazim
duygu_aslanalp aslymom nasıl öğrettiniz acaba? bebeğimde su içmiyor pipetli suluğa geçeyim zorla kaşıkla yada şırıngayla veriyorum.
aslymom duygu_aslanalp kaç aylık bebeğiniz benim ilk anlamadı sonra ben kendim gösterdim böyle çekiyoruz diye eline verdim hemen çekti anladı 10.5 aylıktı
HaLe31 sttrk bi videoda görmüştüm pipeti cennet hurmasına batırarak alıştırmış belki işe yarar ben de öyle deneyeceğim şahsen oğlumda da sorun yaşamıştık hatta uzun süre biberondan su içti diye doktorumuz baya kızmıştı
aslymom duygu_aslanalp evet karşısında deneyin bir de susadığı bir an verin mesela yemekten sonra bizim öyle denk geldiydi
kuzeyinannesi06 sttrk bizde de durumlar aynı sabah beri söyleniyorum eşime gene su içmedi diye 🥹 10 ay 7 günlük
Hurma_01 sttrk ay o soru bende yaşadım en sonunda da bir tane biberon aldım ondan sonra içmeye başladı. Çok üzülüyordum neden su içmiyor içmesi lazım diye 😀😀