sttrk Merhaba 10 aylık bebeğim ek gıdaya geçtiğinden beri asla su içiremiyorum önerileriniz var mı acaba ne yapmam gerekiyor idrari çok koyu ve az, suyu ağzına aldığı an tükürüyor pipet bardak kaşık alıştırma bardağı hepsini denedim 🥹🥹
aslymom sttrk alıştırma bardağından hiç su içmiyordu pipeti öğrettim su içmeye başladı resmen benimde hiç su içmiyormuş keşke daha erken öğretseydim dedi sizin pipetten çekebiliyor mu yoksa içemiyor mu içemiyorsa öğretin mutlaka
cennetkusum16 sttrk sevdiği biberonla verin ama öncesinde çay kaşığı ile azar azar vererek sevmesine zaman verin.
TulayGeriDon sttrk benim kızım 9bucuk aylık. Bende iciremiyorum Doktor 500 cc içsin günde dedi. 100 cc icirebilsem şükrediyorum. Bugün 50 60 cc anca içti. Ne yapicam bende bilmiyorum
Ftet sttrk mesela soğuk su değilde ılık su yada ılık sevmiyorsa daha serin su gibi olabilir mi birinden duymuştum sadece hayat suyun bebek başlığımdan içiyordu bebeği tabi ben boykot ürün diye almadım
Hry-ayhn26 sttrk içine tarçın elma dilimi gibi şeyler koyabilirsiniz bide sulugun yerine normal bardak vb ile deneyin bazı suluklar koku vb yaptı için icmiyolar
Ftet sttrk wee baby suluğunu kullanıyoedum sevmedi ben başlığına biberon başlığıno taktım mama içtiği
sttrk Ftet soğuk ılık sıcak hepsini denedim asla içmiyor 😢 nereden bulabilirim peki hayat suyu nereden bulabikirim
sttrk aslymom ogretmek için çok çabaladım çekiyor ama su olduğunu anladığı an irkilip tukuruyor anlamadım çok korkuyor sudan kedi gibi duşta sevmiyor suyla bi derdi var çok tepkili
duygu_aslanalp aslymom nasıl öğrettiniz acaba? bebeğimde su içmiyor pipetli suluğa geçeyim zorla kaşıkla yada şırıngayla veriyorum.
ikievlat sttrk benim oğlumda öyle ama içme suyunu ılıklaştırdığımda içtiğini farkettim birde duşta göz teması çok kurdum avazı çıktığı kadar bağırarak ağlıyodu bi iki defadır gözlerime bakıp gülüyor ağlamıyo
sttrk ikievlat ayy gözlerini bile açmıyor çığlık kiyamet Buda bi geçiş dönemi sanırım sabır 😥 ama deneyeceğim teşekkür ediyorum 🙏