Meteninanneesi Kızlar merhaba annemlerde yaşıyorum ben 10 aylık oğlum var ev baya bi rutubetli yattığım oda da öyle çocuk doğdu doğalı ara ara hep hata oluyo ama son iki gündür sürekli öksürüyor yarın doktora götürücem ama bence rutubettn kaynaklı varmı önerileriniz ne iyi gelir rutubete suan oğlum kuru öksürüğü var bal veremiyoruz 10 aylık bebeğe balgam attırmak için neler yapabilirim nolur yazınnn
etuerk Meteninanneesi yattığınız odayı değiştirin ciddi anlamda problem oluşturur astıma çevirebilir, rutubet önleyici boyalar var onlardan kullanın. Balgam için sürekli burnunu temizleyin
araskusum Meteninanneesi biz alerji doktoruna gittik geçen cuma rutubet, hayvan tüyü, duman etkiler çocuğu dedi genelde bu durumlarda hava veriyorlar
duyguloji3478 Meteninanneesi rutubet bronşit astım bunlara sebep olabilen bir etken değiştirebilirseniz yattığı odayı değiştirin öksürüğü içinde ayak altılarına vicks (bebek vicksi)sürebilirsiniz.veya nane limon yapabilirsiniz balgam yumuşatır az miktarda verebilirsiniz çok geçmiş olsun bol sıvı tükettirin öksürük kolay geçmiyor maalesef kızımda hasta oldu anca geçti 2 hafta da 🥹🙏🏻 Meteninanneesi
Meteninanneesi etuerk canım bütün odalarda var ya hava nemlendirici kullanıyorum gece gündüz açık peteği artık sabahları kapatıcam sürekli cam açıdan belki iyi gelir çok korkuyorum astıma çevirmesinden.
Meteninanneesi etuerk boya olarak bildiğiniz var mı ? Yağlı boya iyi gelir diye okudum doğru mu acaba haftasonu hemen boyarız eğer oysa veya hangisi gerekir
Cennetmahallesipembe Meteninanneesi hava nemlendirici daha çok rutubet yapar yalnız. Bi tane nem ölçerli derece alın nemi ölçersiniz.
etuerk Meteninanneesi onu ben bilmiyorum Türkiye’de değilim ama sorabilirsiniz özellikle rutubet önceyici olarak geçiyor
Meteninanneesi duyguloji3478 oda işi çok zor çünkü öyle bi ortamım yok ama ben kendimi yiyip bitiriyorum resmen rutubete çare bulamıyoruz çocuk öksğrdğkce içim parçalanıyor. Dediklerinizi yapıcam cok sağ olun
Meteninanneesi duyguloji3478 sizin bebeğinize de çok geçmiş olsun keşke hiç hasta olmasalar kuzucuklar
yodamom Meteninanneesi rutubet varsa hava nemlendirici daha çok rutubet yapar , odanın havası kuruysa hava nemlendirici kullanılır siz bu durumda kullanmayın onu. Rutubet önleyici boyalar var rutubet yenilendikçe rutubeti temizleyebildiğiniz kadar sirkeli suyla temizleyip boyayın. Nem çekerler var odadaki nemi topluyor uygun fiyatlı onlardan alın ve sürekli odayı havalandırın.
duyguloji3478 Meteninanneesi rutubet önleyiciler var diye biliyorum ama nerde satılıyor emin değilim hava temizleyici cihazlar da nemli ortamlarda çok işe yarıyor oraya gideceğiniz zaman yanınıza alabilirsiniz hava temizleyici cihaz hepimiz için rutubet iyi değil maalesef 😞
Cennetmahallesipembe Meteninanneesi rutubetin eş anlamlı kelimesi nem. Sen nemli odaya nem ekliyorsun bacım. Hangi şehirdesin bilmiyorum ama ben izmirdeyim. Nemsiz bir gün yok.
gencannee1 Benim annemlerin evi de çok rutubetli geçen çocuk tek tük öksürüyordu orda kaldık iyce öksürmeye başladı, ben de o ev de yaşamaya başlıcam düşündüğüm tek konu bu ben de bekleyeyim Burda bari fikir olır
ozcan39 Meteninanneesi Ah canım benim 😔 Durumunuz müsaitse başka bir eve geçin derim. Çünkü öyle evleri ne boya paklar ne de başka bir şey.. Astıma çevirirse suçluluk hissi kaçınılmaz olur.
Meteninanneesi ozcan39 6 ayımız kaldı eşim gelecek ayrı eve çıkmak çok zor suan için artık sabahları fulll cam açıp havalandırıcam çocuğu yatmadan yatmaya götürcem odaya
Bezelyeannesi Meteninanneesi ben 2. Kattayım geçen sene yaşadık rutubet olayını hava nemlendirici kullanıyordum bence ondan oldu birde eve çamaşır asıyorsanız oda çok etkiliyor çamaşır suyuyla sildik sonra boya yaptırdık bu sene oda derecesi aldım nem normal gösteriyor bu yüzden nemlendirici kullanmıyorum çamaşırı arka odaya asıp kapı altına birşey seviyorum odadaki nem bütün eve yayılmasın diye o odamın camı sürekli açık çok şükür bu sene olmadı hava nemlendirici sinden ziyade hava temizleyici kullanabilirsiniz bütçeniz varsa
Meteninanneesi Bezelyeannesi çok teşekkür ederim dediklerinizin hepsini yapıyordum belki de bizimde bundan kaynaklı oldu
dryglgl İnstagramınız varsa mikotoksin.rehberi hesabına bir bakın nem çookkk büyük bi risk faktörü ve nemlendirici değil nem alıcı cihaz kullanmanız gerekir nemlendirici zaten var olan rutubeti artırır imkanınız varsa eğer ev değiştirmek en garanti çözüm
Kubragulluk Meteninanneesi benim oturma odamda aşırı rutubet oluyordu ısonem marka rutubet boyası kullandık çok şükür o günden beri daha rutubet olmuyor