Elayberosmom Kızlar bir ay olacak nerdeyse birkaç gün oldu bu hapa başladım. (Tarlusal) Hala âdet olmadım . Kullanıp adet olanan var mı? Ya da başka kür vs fırlatın kafama 🥹
likeli Elayberosmom tarlusalı bıraktıktan birkaç gün sonra regl olunması lazım aslında. Sizin bırakalı ne kadar oldu?
mrv__1234 Elayberosmom tarlusal kullanıp 1 ayda regl olamadıysanız hemen doktorunuza bildirin bence en geç 10 gün içinde olması lazım ben de çok kullandım max 1 haftada oldu polikistikovel var bende de
Elayberosmom likeli tarlusalı daha bırakmadım. Bitmedi daha hap yani. İşin kötğ yanı dünden önce ki gün cumartesi günü yani et parçası gibi bir şey geldi hafif kanlı dedim oldum. Ama daha da gelmedi
Elayberosmom likeli bu arada eczacı kutu bitmeden de olabilirsin demişti ondan sordum ağrım var ama gelen giden yok
likeli Elayberosmom ilaç bitince olursunuz mutlaka. Ben kullandığımda bittikten sonra 2-3 gün içinde başlıyordu reglim.
Elayberosmom forumgurmesi reçetesiz veriliyorsa bile doktora gitmeden almanı tavsiye etmem. Benimde 23 gün oldu sadece kandan hamile miyim diye baktı ultrasonla karnıma baktı keşke idrar da verseydim . Enfeksiyondan şüpheleniyorum🥹
forumgurmesi Elayberosmom ben kan verdim canım idrar yolu enfeksiyonu çıktı ama şehir dışına geldiğim için sonuç için gidemedim.