amazontuba irem12 güneşlik leri kapalı bırakın daha serin olur. Bir de koridor bile olur yani mutfağa göre serinse
bayamsare irem12 bakliyat hariç diğerleri böceklenmez ama rahat etmek adına hepsinin içine 1 er adet defne yaprağı koyun isterseniz
Sarecem irem12 Kurtlanır bizzat gördüm annem yazın köydeyken evindeki baharatların hepsi kurtlanmıştı.
nilikonunannesii irem12 bakliyatların içine tuz ve defne yaprağı koyarsanız böceklenmez ben hep öyle muhafaza ederim İstanbul gibi nemli yerde bile böceklenmez hiç.
Snp57asel irem12 baharatlar böceklenmez diye biliyorum Bi tek tuz nem yapabilir makarna pirinc mercimek arpa tel sehriye fasulye nohut boceklenir annem dolaba koyuyor kardeşimle 2 si yaşıyor her zaman yemek yapamıyor çalıştığı için bazen ben gittiğimde yapıyoruz Bi bakiyoruz ki boceklenmis o yüzden evde bırakmamaya çalışın
Sunismyson irem12 baharatlar da böcekleniyo gayette susam h.cevizi zerdeçal özellikle hep böceklenir evimde.
Kedilivebebeli1 Evinizde kalan herşeyi baharat ve bakliyatlarda dahil buzdolabına koyup gitmesiniz olmaz mı.Aklıma böyle bir fikir geldi
NmalkoC irem12 canım biz yaz ayları karavanda kaldığımız için dışarıda bakliyat ne varsa buzdolabına koyuyordum ben baharatlar dahil sonuçta buzdolabınız boş olur o şekilde yapabilirsiniz
Minnakordek NmalkoC beybi konudan bağımsız bizde karavan veya çekme karavan fikrindeyim fiyatlar da çok uygun nasıl konforlu oluyor mu iki çocuk var bizde bakınca çok güzel de nerelere gidiyorsunuz karavan parkı harici kalmak yasak mı yada ne bileyim su vs nerden dolduruyor atıkları nasıl atıyorsunuz 350 400 e muk çekme karavanlar var da kafama da yatıyor sonra diyorum neyse
irem12 NmalkoC buzdolabını yani elektiirgi kapatıp gideceğiz :) nolur nolmaz elektrik sonuçta tehlikeli insanları riske atamam :(
rana0234 Saydığımız butun ürünler boceklenebilir.Su ürün asla boceklenmez,kurtlanmaz diye birşey yok!Tavsiyem buzdolabında muhafaza edin!Tecrübeyle sabit🙋
Minnakordek irem12 buzdolabını çekip mi gideceksiniz öyle değilse bence ne varsa dolaba atıp git dondugun zaman çok maddi yükü olacak size hani zeytin peynir götürülür de pirinç vs bence hepsini dolaba koy öyle git
irem12 Minnakordek ya döndüğümüzde sıfırdan ev dizer gibi ev dizeceğiz zaten her şeyi götüreceğim bakliyat falan ama en azından şu ıvır zivirları falan bırakayım diyorum hem arabada yer kalmıyor artıkkk hem de döndüğümde evde iki parça olsun😂 Buzdolabını kapatmak zorundayız çünkü elektriği kesip gideceğiz