gmzshn İki hamileliğimde de şeftali aş erdim ilkinde yaza geldiği için herşeyi kolay bulduk arıyoruz ediyoruz şeftali bulamıyoruz yaa böyle tüylü şeytaliden ama nektari değil 😢 Mersin’de yaşıyorum gören var eden bilen var mı kızlar 🙏 nerde vardır
aliaras_2022 gmzshn adana da yeşilevler manavı var hamile manavı her şey var netten bak nosunu bulursun onlar otobüse verir bence
sebebiyok gmzshn annem de 92 yilinda kışın ortasinda bana hamileyken aserip bulamamis seftaliyi.kurusunu bulunca rahatlamis..umarim bulabilirsiniz
miraymomy 2 sene önceye gittim bende bu zamanlar şeftali diye ağladım ama eğer bulabilirseniz konserve şeklinde olanlar var onlarda aynı tat ben öyle yapmıştım
ikikedibirbebek gmzshn bi sayfa vardı aşeren anneler için bulursam paylaşacağım sizinle her şey vardı orda
gmzshn Alyaece1 Allah razı olsun çok teşekkür ederim annemin komşusuda öyle yapmış ama ben istemedim tazesini istiyorum diye
Minel-inannesi gmzshn ay bende cok vakitsiz seftali asermistim, bu nar marka toz iceceklerden almistim, bide bimde jelibon satiliyo şeftalili acik mavi bi paketli. Ben meyvenin kendini yiyesiye kadarlik onlarla idare etmistim
Meri-Mel gmzshn Burada biri paylaşmıştı çok ilgimi çekmişti de Adanada hamile manavı varmış ordan isteseniz insAllah bulunur 😞