nslhnak Pamukpasta valla ben inanmazdım bu süt damlat olayına, yengem yapmıştı bana bekarken cidden geçti kulak ağrısı
Meteninanneesi Pamukpasta benimki de öyle kulaklarındaydı eli sürekli götürdüm doktora içleri kızarmış dedi damla verdi onu kullanıyorum diş diye düşünmüştüm bende
Elifdemir1907 Pamukpasta valla yalan değil eltilerim yapiyor küçük cocuklara falan ama ben bir tık korkuyorum bebek ya daha kotu yapsa falan ben cesaret edemem kızım 19 aylık düşün hiç cesaret edip de kulağına damlatmadim ama yenidoğanken gözü çok capaklaniyordu gözüne damlatiyordum capagini temizliyordum
Pamukpasta Dün emerken süt kaçtı boğazına kulak yoluna falan mı gitti diye düşündüm olur mu ki öyle bişey. 🤦🏻♀️
Meteninanneesi kumrusu canım ben başka doktora götürdüm gereksiz damla verilmiş dediler kullanmayı bıraktım, iyi geldi herhalde yine de çünkü bu aralar sakinledi ismine bakmam lazım şuan yanımda değil
kuby_ Pamukpasta bir saatlik uçuştan sonra akşamında bebeğim (o zaman 50 günlük falandı) aşırı aşırı huzursuzdu kayınvalidemin önerisiyle uçaktan yükseklikten kulakları ağrımış tıkanmıştır damlatıver bence dedi ben de kulağına damlattım gece deliksiz uyudu artık sütten mi dualardan mıydı biliyorum
Pamukpasta kuby_ bizde yaylaya çıkmıştık basınç yüksekti çok o da sebep olurmuş. Ama bizim kulak salgısı fazla salgilanmis kulağıni kapatmış temizledi Dr düzeldi çok şükür.
Bsmdg Pamukpasta odyoloji bölümünü 4 sene okudum. Bir kere bile kulağa anne sütünün iyi geleceğini söylemediler. Lütfen yapmayın. Doktora görünün.
melenbeg Diş çıkarma döneminde kulaklarıyla oynuyorlar ben dairesel hareketlerle masaj yapıyorum çok rahatlıyor süt damlatmak yerine ağrı kesici verebilirsiniz diş durumu varsa onada iyi gelir kulak ağrısına da iyi gelir