Colahusu Yerleşme kanaması gördüm bugün beynimden vurulmuşa döndüm üç gündür süren mide bulantısı cekiyorum korunuyorduk yumurtlama günlerimi takip ediyordum neden böyle oldu bilmiyorum ama şuan boşluktayım kızım daha küçük ne yapcağımı bilmiyorum
anneann Colahusu Allah’ın hediyesi deyip sevineceksiniz siz bütün önlemleri alıp hamile kaldiysaniz vardır Allah’ın bildiği
Colahusu ogretmenanne2024 yok yapmadım benim genelde kahverengiyle baslayıp kırmızıya dönerdi şimdi pembe pıhtı bide bulantı kesin..
lidokain Colahusu bence kesin değil arkadaşımda aynısni yaşadı bir iki gün sonra adet oldu. Bence gebe degilsiniz ayrıca her gebelik aynı olacak diye bir şeyde yok Mesela etrafımda hiç kimse yerleşme kanaması yaşamadı sağlıklı şekilde gebeliklerine devam ettiler
Mmeelliikkeee Colahusu sanki kesin değil gibi yerleşme kanaması normal kanama gibi devam ederse , testte pozitif gördüysen kimyasal da olabilir .. hayırlısı olsun hakkınızda ..
Colahusu lidokain evet cogu kişi görmemiş bilemiyorum ya pembe pıhtı gelmezdi genelde kahverengiyle başkayıp kırmızıya dönerdi birde bulantıda olunca…
cakebabe Colahusu test yapınca haber et merak ettim nasıl bu kadar eminsin doğruysa helal olsun yani 😂