mondecaidensecmeler Kızlar bu konuda ikinci postum yazanda iki kişiydi başka konulara gelince görünüyor postlar açıyorum boşuna açıyorum valla. Bugün korse ile ilgili post açtım bir Allah’ın kulu yazmamış🤷🏻 emzik almayipta alistiran var mı kızlar? Oğlum cingari koparıyor çocuğu anca memede sakinlestiriyorum emziği verince oguruyor sakinlesmiyod kolay kolay birşey önerin Allah için 😔
pogacayanaginannesi mondecaidensecmeler benim kızımda tutmuyordu damaklı almıştık wee baby öğürüyordu sürekli bugün gittim Philips avent aldım tuttu gayet de sevdi oda asla istemiyordu emziği ama bunu tuttu çok şükür
Gamzeumay betul97_ ben denedim şimdilik oldu teşekkürler 😍 2,5 aylık bebeğim asla emmiyordu ağzında evirip çeviriyordu , 10 dk önce denedim aldı emiyor şükürler olsun😍 sizede teşekkürler 😇
betul97_ mondecaidensecmeler Bazen bebekten bebeğe de farkeder ya bende hiç emmemişim annemler hep bala bandırıp vermiş. Bal bitince atmışım babam diyor 1 kilo bal bitti ama sen emzik emmedin
rana0234 Benim bebeğim de öyleydi ne yaptıysam sevmedi,tutmadı,istemedi.Tamamen bebekle alakalı sevmeyen ,sevmiyor bence.Belli bir süreden sonra baktım olmuyor teklif etmeyi bıraktım bende.(5 ay boyunca ısrarla teklif ettim)
mondecaidensecmeler pogacayanaginannesi onu ajacam galiba artık başka çare kalmadı inşallah onu tutar
defnevedoruk mondecaidensecmeler bebeklerin çok tutucağı markalar değil, avent alırsanız daha iyi olur
bisenakillisinzaten mondecaidensecmeler ben önce bibsle basladim. Çok çabuk şiştiği için sonra wee baby’nin kiraz ucluu emziğini aldım şu an onunla devam ediyoruz 1 yaşında
gizematadeniz mondecaidensecmeler avent ile ucu ayni baby plus marka emzik var ebebekte. Ben ikisini birden kullaniyorum. Birebiir ayni uçları. Emmeme ihtimaline karsi avent degil onu alip deneyebilirsiniz.
surprizbebe mondecaidensecmeler tutmuyordu avent aldım onu da tutmadı. Emzik dışında herşeyi emiyor elini,kıyafetini,önlüğünü,oyuncağını,dudağını,dilini… Ama emzik almıyor çiğniyor sadece. 3,5 aylık
pogacayanaginannesi mondecaidensecmeler valla bende son çare onu aldım tuttu inşallah senin bebede tutar bugün e bebekte indirimdeydi 273 TL düşmüştü normalde 400 falan
subrk mondecaidensecmeler bizim de aynı maalesef.5 aylık olacak denemedigimiz emzik kalmadı. Ya öğürüyor ya çiğner gibi yapıp çıkarıyor