begonvil00 Doktorum 38+1 e sezaryen günü verdi şuan 36 haftada 3 kiloyuz. Sizce sezaryen haftası normal mi. Bana erken geldi ama doktor bebeğin kanala inmek üzere olduğunu söyledi. bu haftalarda doğum yapan var mı.
Minigim38 begonvil00 38+5de yaptım sıkıntı yaşamadık erken doğum riskim vardı 6 aylıkken ciğer geliştirici iğne olmuştum kendim belirledim tarihi
Mathilda_ begonvil00 38+3 de doğum yaptım normal diye gittim sezeryan oldum bi sorun problem olmadı korkutmayin kendinizi
askbebegimmbenim begonvil00 normal zaten 37. Haftada bebek gelisimi tamamlanmis oluyor zaten. 38+5 de sezeryan oldum bende
Silentium34 begonvil00 Tam olarak o haftada sezaryen doğum yaptım. Bebeğin başı kanala inmişti. Doktorum şehir dışına çıkacaktı risk almamak için 38+1 de yaptım. Bu durum söz konusu olmasaydı da en fazla 4, 5 gün sonra olacaktı. Normal tarih ben sıkıntı yaşamadım.
likeli begonvil00 doktorla belirlediğimiz sezaryen tarihi 38+5’ti kızım o kadar bekleyemedi 37+3’te doğum yaptım. Genelde 38. Hafta ve sonrasında doğum yaptırıyorlar planlı sezaryende.
kubra00k Ben tam 38.haftamda sezeryan oldum. Oğlum 3 kiloya yakın demişti doktorum. Ama 2.300 doğdu bilemedi yani.. zayıf doğarsada sakın üzülmeyin. Şusn oğlum 16 aylık 13 kilo.. boyuda uzun☺️ Allah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin🤲🏻❤️
xbebegimx begonvil00 38+2de sezaryen oldum tam haftasi erken degil bnce ki doktor sezaryende 39+ yi beklemiyorum demisti
Busra14Barlas begonvil00 37+5 de sezeryan oldum hiçbir sıkıntı yaşamadık doktorlar bence risk görürse ona göre tarih veriyor. Benim bebeğim için demiti ki gelişimi ilerlemiyor daha fazla tutarsak strese girer kakasini yapar yerse bebej bizim için daha çok sıkıntı olur.
yasminmomy begonvil00 bende ıkıncı oğlumu 38+1 de oldum şükür sıkıntı olmadı 4 aylık olduk sağlıkla kucagınıza alın