anonim96 16 aylık 3 4 aydır yürüyor kızlae aynı ayakkabıyı giyip duruyordu kızım artık yeni bi tane almak istiyorum
beyzzsenturkk_ anonim96 kız erkek? floda ki ayakkabıları cok beğeniyorum çok yumuşak oluyor geçen sene kızıma ordan almıştım baya bi giydi bu sene tekrar alacağım
beyzzsenturkk_ anonim96 bunları flodan almıştık bahsettiğim ayakkabı ilk ayakkabı. 2. ayakkabıuı da kullandık ama hemen küçüldü bide sertti sanki tabanı ama ilk resimde ki aşırı aşırı rahat çok güzel ve çok yumuşaktı ilk adım zamanları görsem yine bundan alırdım bu yaz yine bundan alıcam ben 400-500 bişeye almıştım 650 olmuş şu an ama parasını hakediyor kesinlikle bakın bi dokunun mağazada beğeneceksiniz kesinlikle
OptimusPrime anonim96 Sanbe öneririm. Aşırı iyi. E bebekte de vardı, spor ayakkabısı. Viccodan daha sağlam, daha rahat. 🫶🏻 Herkes bilmez. Polaris 5 nokta olanlar da çok güzel. O ay için ideal ayakkabılar.
anonim96 OptimusPrime Canım çok teşekkür ederim baktım gerçekten güzel ayakkabı Ama şu an hiç stokta yok
minervadefne Vicco alıyorum başından beri 6 yaşında çok memnunuz başka almıştım 1 buçuk yaşlarındayken yürümüyordu kucağa geliyordu hep vicco almışdık sonra rahat etmişti
OptimusPrime anonim96 Mağazalarında mutlaka vardır. Yakında varsa bir göz atın,gitmeden arayın ürün stok için hatta.
Birbahargunu anonim96 e bebekten baby walk aldım ben 14 aylık kızım çok rahat yürüyor etiketinde bilgileri vardı test edilmiş içi falan dolgu yeri var dışı deri güzel bir ayakkabı