smileanne Pnr22 hiç mı sagmadınız rahatlayacak kadar bile ? Genelde birazcık sağım yapın dıyorlar . Göğüsler çok sısıyor ya 2-3 günde taş gibi oluyor
Pnr22 smileanne sağım yaptikca süt üretir dedi doktorum sakın sağma zaten sistikce süt akar aka elleme o ana soğuk suya tut ve soğuk uygula dedi 4 gün acı çektim sonra söndü goysum bakalim oğlumda 10 aylık 2 yaşa kadar emzircem ayni süreç yaşanmaz diyolar bakalım
Dlkuzn Merve_asel iki gün emzirmeyip eğer üçüncü gün meme verdiyseniz gerçekten o yüzden çok zor geçmiştir 3 günden sonra alışıyor çünkü tekrar bırakmaya yeltendiğinizde çocuk nasılsa yine verecek diye düşünüyor ve zor geçiyor
Sevgi_su Merve_asel ikinci çocuğum hamileydim 18aylikken sabır taşı işe yaramadı lavanta yağı sürdüm her istediğinde acı meme diyerek bıraktı geceleri bende zorlandım devam sütü verdim geceleri alıştı sonrasında 👏
Pnrg mertkus kriz gecirirken konusmayacaksiniz zaten, cocugunuzun iletisime acik oldugu anlarda veya emziriyorken.
mertkus Pnrg emerken dınler tabıkı emzırmezken dınlememesınden bahsedıyorum ben bu yontemın bızde ıse yaramadıgını belırtmek ısterım okadar
Merve_asel Bu gece memeyi sonladirmanin ilk günü fena değil şimdi uykuya geçmiş olsada kriz geçirmediği için şuan fena sayılmaz 😃
Merve_asel Adatanis bizimde 4. Gecemiz oluyor bugün hem ben hem o aşırı rahat bir şekilde uyuyup sabaha kadar uykumuz bolunmedigi için çok mutlu uyanıyoruz gerçekten baya iyi bir duygu aralıksız uyumayı özlemişim bu arada😃
Adatanis Merve_asel inan ki bende sabaha kadar uyuduk aç olduğu için değil emzik yerine kullandığı için gına gelmişti artık hiç pişman değilim 20. Ayın içinde zaten yemesi de güzel çok şükür 🙏 sallayarak uyuyor tek o desteğimiz kaldı onu da bırakabilirsek inşallah 😂
Pnrg Pnrg @Esooo56 suradaki yorumumu okuyun lutfen sabir tasi vs kullanmayin, siz sabirli, sakin ve sınır koyucu olursaniz guvenle şefkatle sonlandirirsiniz sureci. Hatta emzirmeyi birakmaniza bile gerek kalmayabilir sadece sınır koyun